• Hoe kan ik zorgverleners toevoegen?

Hoe kan ik een zorgverlener toevoegen? Neem de volgende stappen: Ga met uw muis op ‘DOSSIER’ in de legenda bovenaan de pagina staan zonder dat u erop klikt. Vervolgens verschijnen er meerdere keuzes en klikt u op ‘DOSSIER BEHEREN’. Voor het toevoegen van gegevens in uw dossier, klikt u in de legenda links op het scherm op ‘BESCHIKBAAR’. Nu verschijnen er

Lees Meer

• Hoe kan ik medicijnen toevoegen?

Hoe kan ik medicijnen toevoegen? Neem de volgende stappen: Ga met uw muis op ‘DOSSIER’ in de legenda bovenaan de pagina staan zonder dat u erop klikt. Vervolgens verschijnen er meerdere keuzes en klikt u op ‘DOSSIER BEHEREN’. Voor het toevoegen van gegevens in uw dossier klikt u in de legenda links op het scherm op ‘BESCHIKBAAR’. Nu verschijnen er enkele

Lees Meer

• Hoe kan ik allergieën toevoegen?

Hoe kan ik een allergie toevoegen? Neem de volgende stappen: Ga met uw muis op ‘DOSSIER’ in de legenda bovenaan de pagina staan zonder dat u erop klikt. Vervolgens verschijnen er meerdere keuzes en klikt u op ‘DOSSIER BEHEREN’. Voor het toevoegen van gegevens in uw dossier klikt u in de legenda links op ‘BESCHIKBAAR’.. Nu verschijnen er enkele dossiers. Zo

Lees Meer

• Hoe kan ik een aandoening toevoegen?

Hoe kan ik een aandoening toevoegen? Neem de volgende stappen: Ga met uw muis op ‘DOSSIER’ in de legenda bovenaan de pagina staan zonder dat u erop klikt. Vervolgens verschijnen er meerdere keuzes en klikt u op ‘DOSSIER BEHEREN’. Voor het toevoegen van gegevens aan uw dossier, klikt u in de legenda links op het scherm op ‘BESCHIKBAAR’. Nu verschijnen er

Lees Meer

• Hoe kan ik een medisch document toevoegen?

Hoe kan ik een medisch document toevoegen? Neem de volgende stappen: Ga met uw muis op ‘DOSSIER’ in de legenda bovenaan de pagina staan zonder dat u erop klikt. Vervolgens verschijnen er meerdere keuzes en klikt u op ‘DOSSIER BEHEREN’. Voor het toevoegen van gegevens binnen uw Dossier, klikt u in de legenda links op het scherm op ‘BESCHIKBAAR’. Nu verschijnen

Lees Meer

• Medisch Dossier Algemeen

Uw beveiligde online medisch dossier bestaat uit verschillende onderdelen. U kunt hier uw medische documenten opslaan en deze persoonlijk delen met uw medicus of familie. Ook kunt u hier aangeven welke aandoeningen en/of allergieën u heeft. Gebruikt u medicijnen? Vul ze in en geef een beoordeling. Ook gegevens van uw behandelaar kunt u in uw medisch dossier opslaan. Hij of

Lees Meer

©2021 Drimpy

Login met je gegevens

of

Je gegevens vergeten?

Create Account