BovenIJ Ziekenhuis

Ons motto is: ‘Zorg goed voor elkaar’. We willen de zorg voor onze patiënten goed voor elkaar hebben en goed voor elkaar zorgen om samen in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van onze patiënten.

Onze missie is om hét ziekenhuis te zijn, dat veilige en kwalitatief goede medisch-specialistische behandeling en diagnostiek levert aan de inwoners van Amsterdam-Noord en om hét electieve centrum te zijn voor de regio Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. We streven naar het bieden van een continuüm van zorg in samenwerking met de aanbieders van eerste-, tweede- en derdelijnszorg en vervullen hierin een coördinerende rol. Het BovenIJ ziekenhuis heeft een vriendelijk en kleinschalig karakter, persoonlijke aandacht voor patiënten en elkaar. Wij streven er naar om een prettige omgeving te bieden waar patiënten tevreden zijn over hun behandeling en waar medewerkers en medisch specialisten graag willen werken en waar onze huisartsen zich thuis voelen.

Onze kernwaarden zijn persoonlijk, verbindend en ondernemend. Deze kernwaarden zijn de basisprincipes van het BovenIJ ziekenhuis. Ze definiëren waar het ziekenhuis voor staat, de kracht van onze organisatie.