Home » Nieuws & Blog » Hoe kan ik een aandoening toevoegen?

Hoe kan ik een aandoening toevoegen?

Hoe kan ik een aandoening toevoegen? Neem de volgende stappen:

1. Ga met uw muis op ‘DOSSIER’ in de legenda bovenaan de pagina staan zonder dat u erop klikt.
    2. Vervolgens verschijnen er meerdere keuzes en klikt u op ‘DOSSIER BEHEREN’.
    3. Voor het toevoegen van gegevens aan uw dossier, klikt u in de legenda links op het scherm op ‘BESCHIKBAAR’.
    4. Nu verschijnen er enkele dossiers. Zo ook de uitbreiding; ‘AANDOENINGEN, ZIEKTES & ONGEVALLEN’. Klik op + DOSSIER TOEVOEGEN om dit dossier toe te voegen aan uw dossier.
    5. Vervolgens gaat u weer met uw muis op ‘DOSSIER’ in de legenda bovenaan de pagina staan zonder dat u erop klikt.
    6. Er verschijnen weer meerdere keuzes. Klik op ‘DOSSIER BEKIJKEN’.
    7. Voor het toevoegen van een aandoening aan uw dossier, klikt u in de legenda links op het scherm op ‘AANDOENINGEN’.
    8. Er verschijnen nu drie groene balken, klik op de bovenste; ‘NIEUWE AANDOENINGEN, ZIEKTES & ONGEVALLEN TOEVOEGEN’.
    9. Vervolgens ziet u enkele invulvelden. Overal waar een ‘*’ bij staat zijn verplichte velden en moeten dus worden ingevuld.
    10. Tot slot klikt u op ‘opslaan’.

Nu is uw aandoening toegevoegd aan uw dossier.