Uw netwerk heeft als voornamelijk doel het communiceren met mede-zorgconsumenten, medici en andere betrokkenen in de zorgsector. Het Zorgnetwerk bestaat uit drie onderdelen, namelijk uw Zorgnetwerk, Zorgteams en zoek leden.

Binnen uw Zorgnetwerk is het mogelijk om berichten te plaatsen, kunnen berichten van andere gebruikers gezien worden en kan gereageerd worden op verschillende berichten van gebruikers die iets hebben geplaatst in het Zorgnetwerk. Verder heeft u de mogelijkheid om de berichten te filteren op alle leden, mijn vrienden, mijn groepen, mijn favorieten en vermeldingen. Hiermee kunt u de berichten filteren die u wilt inzien.

Naast het Zorgnetwerk bestaan Zorgteams. Binnen Zorgteams kunt u teams samenstellen van uw zorgverleners of een community opzetten met mensen die dezelfde klachten hebben of juist omdat u een familie groep wilt hebben. De Zorgteams hebben als doel dat je verschillende data kan delen met de groepsleden van het Zorgteam, zodat deze direct inzicht hebben in bijvoorbeeld een röntgenfoto, bloeddruk, bloedsuiker etc.

Tot slot bestaat de mogelijkheid om leden te zoeken. Hiermee heeft u de mogelijkheid om uw familie vrienden of betreffende zorgprofessional toe te voegen aan uw persoonlijke gezondheidsomgeving. Zie ‘Hoe vind ik andere leden, voor meer toelichting’

 

©2021 Drimpy

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account