U kunt alleen een privé bericht versturen aan iemand die onderdeel is van uw privé netwerk of Zorgteam. Er zijn twee methodes om privé-berichten te versturen naar één of meerdere leden van Drimpy.

Wanneer u een privé bericht wilt verzenden gaat u naar uw profielpagina en selecteert u ‘berichten’. Eenmaal op de ‘berichten’ pagina, selecteert u ‘opstellen’. Waarna u de mogelijkheid om te kiezen naar welke gebruiker u een bericht wilt sturen. Verder is het mogelijk om een onderwerp te maken en het bericht naar wens aan te passen. Vervolgens selecteert u ‘verzend bericht’ onder aan het bericht om deze te verzenden.

Een andere manier om een gebruiker een privé bericht te versturen, is door naar de betreffende persoon zijn profielpagina te gaan. Dit kan gedaan worden door naar ‘netwerk’ toe te gaan of naar uw profielpagina via ‘vrienden’. Eenmaal op de profielpagina van de betreffende persoon, staat onder zijn naam de mogelijkheid ‘privé bericht’. Zodra u klikt op privé bericht wordt u doorverwezen naar de ‘berichten’ pagina van de betreffende persoon.

Wanneer u een privé bericht heeft verstuurd, krijgt de ontvanger een notificatie via Drimpy en op het betreffende e-mail adres met het bericht in de mail.

©2021 Drimpy

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account