Indien u iemand uitnodigt lid te worden van uw privé of Zorgteam krijgt degene die u heeft uitgenodigd op verschillende wijze bericht van uw uitnodiging.

De verschillende manieren waarop een uitnodiging ontvangen kan worden zijn:

  • Door middel van een e-mail naar de uitgenodigde e-mail adres
  • Door middel van een notificatie op de Drimpy pagina van de uitgenodigde, deze verschijnt rechts bovenaan de pagina bij het ‘bel’ icoon

Mocht u de uitnodiging willen annuleren is dit mogelijk! Echter verschilt de manier van annuleren voor een privé uitnodiging en zorgteam.

Voor een privé uitnodiging gaat u naar uw profiel rechtsboven aan de pagina, hier selecteert u in het omlaag komende menu ‘uitnodigingen’. Eenmaal op de uitnodiging pagina gaat u naar uw verzonden berichten en kunt u de verzonden uitnodiging annuleren.

Om een Zorgteam uitnodiging te annuleren selecteert u de kop ‘Netwerk’ en vervolgens ‘Zorgteams’. U selecteert de groep waarvoor u de persoon heeft uitgenodigd. Vervolgens selecteert u de drie bolletjes die bovenaan de groep staan en gaat u naar ‘stuur uitnodigingen’. Binnen deze pagina heeft u de mogelijkheid om de uitgenodigde zijn uitnodiging te verwijderen door verwijderen te selecteren van de desbetreffende persoon.

©2018 Drimpy

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account