Ontvangen uitnodigingen

Wanneer u een uitnodiging ontvangt kan dit een uitnodiging zijn voor iemand zijn privé netwerk of voor een Zorgteam. Voor beide uitnodigingen krijgt u een notificatie via de Drimpy site. Deze notificatie is te zien door middel van een getal die bij het ‘bel’ icoon rechtsboven staat.

De andere manier hoe u een uitnodiging ontvangt is door middel van een e-mail naar uw e-mailadres die is gekoppeld met uw Drimpy account.

Indien u één van de twee manieren de uitnodiging opent wordt u verwezen naar de pagina van de persoon die u heeft uitgenodigd of het Zorgteam waarvoor u bent uitgenodigd.

Mocht u een uitnodiging weigeren dan wordt de verstuurder hiervan niet op de hoogte gebracht. Zijn of haar verstuurde uitnodiging zal uit de lijst van verzonden uitnodigingen worden verwijderd.

Wanneer u een uitnodiging accepteert zal degene aan uw netwerk worden toegevoegd. Afhankelijk van de aanvraag kan dit uw privé netwerk of medisch netwerk zijn. Vervolgens zal zowel aan u als aan deze persoon een automatisch privé bericht worden verstuurd dat u de uitnodiging heeft geaccepteerd.