Uw Zorgprofiel is volledig afgeschermd. Om u het beste van dienst te kunnen zijn, hebben wij wel enkele gegevens van u nodig. Het gaat om standaard vragen zoals: uw naam, geslacht en e-mailadres. U kunt uw profiel aanvullen met gegevens die van belang kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld uw bloedgroep.

Naast het invullen van uw gegevens op uw Zorgprofiel, is uw Zorgprofiel het centrum waar u alle gegevens omtrent uw Profiel kan inzien het gaat hierbij om; foto’s, berichten, meldingen, vrienden, Zorgteams, bezoekers, uitnodigingen en instellingen.

U kunt ook een aantal zoektermen en sleutelwoorden opgeven. Alleen via de door u opgegeven sleutelwoorden kunt u gevonden worden door medepatiënten of zorgprofessionals die ook lid zijn.

Wij zullen in de toekomst het aantal vragen in het Zorgprofiel uitbreiden die van waarde kunnen zijn om u de beste behandeling te kunnen garanderen. Wij stellen het erg op prijs als u ons daarbij kunt helpen. Wij horen graag welke informatie u in uw Profiel zou willen vermelden. Neem gerust contact met ons op.

©2021 Drimpy

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account