Nederlands

Nieuwsoverzicht

 • Drimpy bij laatste zes Medische Inspirator Prijs 2017!

  1 jun 2017 Drimpy bracht een consortium samen om de medische inspirator prijs 2017 te winnen en behoort tot de laatste zes partijen die om de prijs strijden!
 • Drimpy is opvallende nieuwe speler op iBestuur congres

  20 apr 2017 Drimpy is op het iBestuur congres uitgenodigd als opvallende zorg innovatie en praat daar met vele verschillende bestuurders over het belang van een persoonlijke gezondheidsomgeving.
 • Lancering MedMij - Meer regie voor patiënten

  15 jun 2016 MedMij is de naam voor een set van eisen, standaarden en afspraken voor digitale persoonlijke gezondheidsomgevingen. Het programma Meer Regie over Gezondheid (NPFC, Nictiz en VWS) maakte de naam vandaag bekend tijdens de eHealthweek in Amsterdam op 10 juni 2016.
 • Partnerinitiatief PGD Kader 2020

  4 mrt 2015 Sinds februari 2015 is Drimpy officieel toegelaten om met één van de lopende projecten als partnerinitiatief de samenwerking met de projectpartners rondom het PGD Kader 2020 in te vullen.
 • Stichting RijnmondNet & Project ReAAL

  5 feb 2015 Recent zijn Stichting RijnmondNet en Drimpy een partnerschap aangegaan. Participatie Project ReAAL, ontsluiten van gegevens aan patiënt en samenwerking met Zorgportaal Rijnmond.
   Vorige 1 2 3 4 5 6  Volgende   
Registreren is gratis
Patiënten en zorgverleners kunnen zich gratis registreren en gratis gebruik maken van hun persoonlijke zorgprofiel.

Waarom registreren: Drimpy in beeld

Samen met Drimpy: Onze projecten 
wat gebeurt er met mijn gegevens?

Wij brengen zorg samen

Een betere gezondheid is vooral ook een informatieprobleem.

Drimpy is het eerste integrale sociale platform voor de gezondheidszorg. Door uw gezondheid in eigen hand te nemen en online te overleggen met zorgverleners, medepatiënten en betrokken zorgpartijen creeërt u een gezonder resultaat.

Wij zijn ook te volgen op andere social media, zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.