Eindelijk regie over de eigen zorg via Drimpy – Beluister de podcast

Maandag 3 februari heeft Linda Groenewegen als interviewer met Arnold Breukhoven (Drimpy), Daniël de Jager (PinkRoccade GGZ) en Marcel Heldoorn (NPCF/MedMij) over belangrijke maatschappelijke vraagstukken gesproken. Tijdens de podcast ging het over PGO’s en thema’s die ons leven zullen veranderen op lange en korte termijn, zoals gezondheid, duurzaamheid, technologie en leiderschap.

In de podcast waren drie partijen aanwezig die allemaal te maken hebben met zowel PGO’s en MedMij. De drie vertegenwoordigde partijen zijn Drimpy, PinkRoccade en de NPCF/MedMij. Het onderwerp ging over PGO en de data uitwisseling binnen de zorg en hoe deze nu is geregeld in 2020. Zo is gesproken over het MedMij afsprakenstelsel en hoe deze bijdraagt aan veilige en uniforme informatie uitwisseling, maar daarnaast ook over hoe EPD-systemen en PGO’s met name Drimpy samenwerken om de digitale zorg voor de gebruikers te verbeteren.

Deze week verschijnt de bijlage van de Elsevier over hoe de patiënt regie krijgt over zijn eigen gegevens. Drimpy heeft in deze bijlage een groot artikel gepubliceerd waarin wordt uitgelegd wat Drimpy als PGO kan betekenen tot uw digitale zorg en regie over uw gezondheid.

Bekijk de foto’s om het artikel te lezen en de podcast kunt HIER beluisteren.
[drimpy_custom_gallery source=”media: 31048,31049, 31050″ limit=”6″ link=”lightbox” target=”blank” title=”never”]