De gegevens die u bij Drimpy opslaat, worden met de grootste zorg behandeld. Drimpy garandeert u te voldoen aan de standaarden en wettelijke regelingen, die voor ons van toepassing zijn met betrekking tot persoonlijke gegevens en de gezondheidszorg (zoals NEN 7510).

College Bescherming Persoonsgegevens
Drimpy is bij het Openbaar Register CBP (College Bescherming Persoonsgegevens) ingeschreven onder nummer m1463201 en voldoet dan ook aan de voorschriften van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Toegang gegevens
De patiënt bepaalt zelf wanneer een zorgverlener toegang krijgt tot zijn of haar gegevens. Dat gaat via ons unieke en eenvoudig te gebruiken systeem. Beide partijen moeten geregistreerd zijn op Drimpy, voor opname in elkaars netwerk.

Pas wanneer u toegang verleent, kunt u iemand inzage geven in uw profiel, uw dagboekgrafieken en/of uw dossier. Vooral voor betrokken zorgverleners kan deze informatie belangrijk zijn om u beter te kunnen helpen. Wanneer u geen inzage verleent, kan de andere partij deze betreffende informatie niet zien. Wel kunt u wel met deze persoon via Drimpy (persoonlijk) communiceren.

Beveiligde omgeving
Uw gegevens worden opgeslagen op servers in de meest beveiligde omgevingen mogelijk en op verschillende locaties in Nederland. Daarnaast is onze website uitvoerig getest en worden de gegevensuitwisselingen versleuteld.

Wij verkopen of verhuren niets van uw persoonlijke gegevens aan telemarketeers, mailing list brokers of andere organisaties. Ook laten wij absoluut geen advertenties toe op de afgeschermde website. Op deze manier kunnen wij de veiligheid en controle maximaal waarborgen. Gevoelige en vertrouwelijke informatie is niet voor anderen zichtbaar

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacystatement en gebruikersvoorwaarden.

©2021 Drimpy

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account