Home » Ziekenhuizen » Erasmus MC » Erasmus MC-Daniel den Hoed

Erasmus MC-Daniel den Hoed

Eén op de drie mensen krijgt kanker. Deze heftige diagnose zorgt voor veel angst en onzekerheid. Als patiënt wil je maar één ding: overleven. In het Erasmus MC Kanker Instituut strijden wij, samen met onze patiënten, tegen deze ziekte. Samen zoeken wij vandaag naar antwoorden op de ziektes van morgen.

Waardevol en grensverleggend
Wij begrijpen hoe waardevol het leven is. Patiënten met kanker hebben recht op de best beschikbare zorg. Dag in dag uit streven we ernaar om excellente zorg te bieden en het leven van mensen die getroffen zijn door kanker te verbeteren. Wij willen grenzen verleggen en zullen nooit stoppen met zoeken naar nieuwe behandelingen, nieuwe therapieën en nieuwe medicijnen.

Patiëntenzorg
Dankzij ruim 100 jaar ervaring zijn wij zeer deskundig in de diagnose en behandeling van kanker. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en behandelingen om de kans op genezing zo groot mogelijk te maken. Door de nauwe samenwerking binnen ons instituut zijn nieuwe medicijnen en betere behandelingen snel beschikbaar voor onze patiënten. Voor elk type kanker werken toonaangevende specialisten nauw met elkaar samen om optimale en persoonlijke zorg te kunnen garanderen. Samen weten we meer, kunnen we meer en bereiken we weer. Onze patiënten en specialisten vormen op deze manier een sterk team in de strijd tegen kanker.

Toponderzoek
Iedere dag werken wij aan hogere kwaliteit van de zorg bij kanker. Baanbrekend onderzoek maakt de weg vrij voor nieuwe, veelbelovende behandelingen. Wetenschappers speuren dagelijks in onze laboratoria naar nieuwe kennis over kanker en medicijnen. Een nieuwe ontdekking wordt binnen het Erasmus MC Kanker Instituut snel in de praktijk getoetst. Onze onderzoekers behoren niet voor niets tot de internationale top.

Onderwijs
Om onze toegewijde zorg en ons toponderzoek in de toekomst ook te garanderen leiden wij, als erkend onderwijsinstituut, de beste artsen, wetenschappers, laboranten en verpleegkundigen op. Zodat ook zij kanker kunnen behandelen en toponderzoek kunnen verrichten. Zij zijn de specialisten van morgen.

Haal je Medische Gegevens op bij dit Ziekenhuis

Haal jouw gegevens op bij ziekenhuizen, klinieken, huisartsen, apotheken en GGZ-instellingen.
Via Drimpy zijn jouw medische gegevens in één volledig overzicht​ altijd bij de hand.

Meer informatie over Erasmus MC-Daniel den Hoed

Hieronder is meer informatie, zoals kenmerken, contactgegevens, kwaliteitsindicatoren en wachttijden van Erasmus MC-Daniel den Hoed te vinden. Deze informatie is door Drimpy met grote zorgvuldigheid verzameld. De wachttijden worden door dit ziekenhuis zelf bijgehouden. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) controleert en verzamelt de wachttijden. Wij halen vervolgens deze gegevens 2-wekelijks automatisch op. Bekijk ze hier of via “Zoek Ziekenhuis Wachttijden en Zoek Kliniek Wachttijden“.


Naam: Erasmus MC-Daniel den Hoed
Organisatie: Erasmus Medisch Centrum
Soort Ziekenhuis: Universitair
Type Locatie: Extra Locatie Ziekenhuis

Aantal Bedden: 1350
Aantal Medewerkers: 11031
Medisch Specialisten: 732

22 Vakgroepen & Specialismes
ApotheekAudiologisch CentrumCardiologieDermatologieGipskamerHematologieOncologieKeel-, neus-, en oorziekten (KNO)LonggeneeskundeMaag-, Darm- en LeverziektenKaakchirurgieNeurochirurgieNeurologiePlastische ChirurgieRadiologieNucleaire GeneeskundeRadiotherapieReumatologieRevalidatiegeneeskundeSpoedeisende hulp (SEH)Cardiothoracale ChirurgieUrologie

Wachttijden:
Van dit ziekenhuis worden helaas geen wachttijden geregistreerd en doorgegeven aan de NZa. Wij kunnen daarom helaas dus ook geen wachttijden aan u tonen. Als dit een extra locatie van een ziekenhuis organisatie is, dan gelden de wachttijden die bij de hoofd locatie worden weergegeven.

Alle vestigingen van deze ziekenhuis organisatie:
Hoofd locatie: Erasmus MC

Bezoekadres Ziekenhuis
Groene Hilledijk 301
3075EA Rotterdam
Nederland

Postadres Ziekenhuis
Postbus 5201, 3008 AE Rotterdam , Nederland

Telefoon: 010-7040704
Email: patienteninformatie@erasmusmc.nl
Telefoon Cliëntenraad: 010-7033930
Email Cliëntenraad: clientenraad@erasmusmc.nl
Email Klachtenraad: klachtenopvang@erasmusmc.nl
Website: https://www.erasmusmc.nl/kankerinstituut/


Samenwerkende Partners
Admiraal de Ruyter Ziekenhuis
Stichting Samenwerkende Rijnmond Ziekenhuizen (SRZ)
Havenziekenhuis
IJsselland Ziekenhuis
LUMC
Regionaal Overleg Acute Zorg
Geneeskundige Hulp bij Ongevallen en Rampen
Radboudumc
UMC Utrecht
VUmc
MUMC+
UMCG
TweeSteden Ziekenhuis
Hagaziekenhuis
Albert Schweitzerziekenhuis

Patiënttevredenheid NVZ
Cijfer: 8.1 (2015)
Cijfer: 8.1 (2016)

Prijzen & Awards
85e 'Beste ziekenhuis van Nederland' - Wegwijs
89e 'Beste ziekenhuis van Nederland' - Elsevier
62e 'Beste ziekenhuis van Nederland' - AD
49e 'Beste ziekenhuis van Nederland' - ZorgkaartNederland & Independer
the International Association of Parkinsonism and Related Disorders (IAPRD)

Kwaliteitskeurmerken
Darmstoma Zorgwijzer
Roze lintje borstkanker
Smiley voor dagbehandeling - brons
Smiley voor kinderafdeling - brons
Spataderkeurmerk
Urinestoma Zorgwijzer
Vaatkeurmerk
Zorg voor borstvoeding
CCKL-accreditatie laboratorium
GMP-Z voor ziekenhuisapotheek
HKZ-certificaat Dialysecentra
HKZ-certificaat hemofiliebehandelcentra
ISO 15189 laboratorium
JACIE-accreditatie voor stamceltransplantatie
NIAZ-accreditatie ziekenhuis
Predicaat Klompvoetcentrum Nederlandse

Van dit ziekenhuis worden helaas geen wachttijden geregistreerd en doorgegeven aan de NZa. Wij kunnen van dit ziekenhuis daarom ook geen wachttijden aan je tonen. Als dit een extra locatie van een ziekenhuis organisatie is, dan gelden de wachttijden die bij de hoofd locatie worden weergegeven.

Wij doen ons uiterste best om de correcte en meest recente informatie hier weer te geven. Maar wij kunnen hierop geen garantie geven. Periodiek controleren wij de gegevens van alle ziekenhuizen in Nederland op juistheid.

Deze ziekenhuis pagina is nog niet geclaimd. Zie je hier iets dat niet klopt en ben je werkzaam bij Erasmus MC-Daniel den Hoed? Of ben je op een andere manier sterk verbonden aan dit ziekenhuis? Neem dan contact met ons op en claim deze pagina om de hier getoonde gegevens aan te passen en/of aan te vullen met extra informatie.