Hagaziekenhuis Sportlaan

Het HagaZiekenhuis besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de zorg in al haar facetten. De belangrijkste kernwaarden van het HagaZiekenhuis zijn zorgzaamheid, innovatie en samenwerking.

Zorgzaamheid
Het voortdurend streven naar medische topkwaliteit vindt het HagaZiekenhuis bij uitstek een teken van zorgzaamheid. Daar komt een patiënt immers voor. Maar het HagaZiekenhuis wil meer. Iets extra’s. Daarom is het zorgconcept Planetree ingevoerd. Planetree draait om persoonlijke zorg, gebaseerd op dat wat de patiënten belangrijk vinden. Zo is er bijvoorbeeld extra aandacht voor de inrichting van het ziekenhuis. Het gebruik van veel licht en warme kleuren maakt dat mensen zich prettig voelen. Dit bevordert het herstel. Maar Planetree omvat ook zaken als een liefdevolle bejegening en gezond eten en drinken. In de toekomst wordt Planetree steeds beter zichtbaar in de zorg en inrichting van het HagaZiekenhuis.

Innovatie
Het HagaZiekenhuis streeft continu naar verbetering in de verpleegkundige en medisch-specialistische zorg. Het HagaZiekenhuis neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door alle medisch-specialistische basiszorg op een zo hoog mogelijk niveau te bieden. Daarnaast profileert het ziekenhuis zich op specifieke topklinische gebieden, zoals het kinderziekenhuis en de hart-, trauma-, dialyse- en orthopediecentra.
Maar het HagaZiekenhuis wil ook op andere gebieden voorop lopen. Door te bouwen aan een goede en transparante organisatie, door te investeren in opleidingen voor medewerkers en goede ICT-faciliteiten, maar ook door goede gebouwen te realiseren waarin patiënten en medewerkers zich thuis voelen.

Samenwerking
Een hoge zorgkwaliteit vereist een goede samenwerking. Binnen de muren van het ziekenhuis, maar ook daarbuiten. Het HagaZiekenhuis investeert daarom in een goede samenwerking met andere partners in de zorg, zoals andere zorginstellingen, verwijzers, verzekeraars en zorgautoriteiten. Dit alles komt de patiënt ten goede. Verder werkt het ziekenhuis steeds meer samen met andere ziekenhuizen, bijvoorbeeld op het gebied van topklinische opleidingen en zorg.

Haal je Medische Gegevens op bij dit Ziekenhuis

Haal jouw gegevens op bij ziekenhuizen, klinieken, huisartsen, apotheken en GGZ-instellingen.
Via Drimpy zijn jouw medische gegevens in één volledig overzicht​ altijd bij de hand.

Meer informatie over Hagaziekenhuis Sportlaan

Hieronder is meer informatie, zoals kenmerken, contactgegevens, kwaliteitsindicatoren en wachttijden van Hagaziekenhuis Sportlaan te vinden. Deze informatie is door Drimpy met grote zorgvuldigheid verzameld. De wachttijden worden door dit ziekenhuis zelf bijgehouden. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) controleert en verzamelt de wachttijden. Wij halen vervolgens deze gegevens 2-wekelijks automatisch op. Bekijk ze hier of via “Zoek Ziekenhuis Wachttijden en Zoek Kliniek Wachttijden“.


Naam: Hagaziekenhuis Sportlaan
Organisatie: Stichting Reinier Haga Groep
Soort Ziekenhuis: Topklinisch
Type Locatie: Extra Locatie Ziekenhuis

Aantal Bedden: 597
Aantal Medewerkers: 3673
Medisch Specialisten: 104
Overige Zorgverleners: 798
Overige Medewerkers: 2771

35 Vakgroepen & Specialismes
Audiologisch CentrumBekkenbodemcentrumCardiologieTandheelkundeDermatologieDiabetespoliDialyse-afdelingGeestelijke GezondheidszorgDiëtetiekEndoscopieFeritiliteitpoliSpataderpoliFysiotherapieMaag-, Darm- en LeverziektenGipskamerGynaecologieVerloskundeHandencentrumChirurgieInfectieziektenInterne GeneeskundeKeel-, neus-, en oorziekten (KNO)LogopedieLonggeneeskundeMammapoliSeksuologieKaakchirurgieNeurologieOrthopedieOsteoporosepoliPlastische ChirurgieRadiologieReumatologieUrologieVaatchirurgie

Wachttijden:
Van dit ziekenhuis worden helaas geen wachttijden geregistreerd en doorgegeven aan de NZa. Wij kunnen daarom helaas dus ook geen wachttijden aan u tonen. Als dit een extra locatie van een ziekenhuis organisatie is, dan gelden de wachttijden die bij de hoofd locatie worden weergegeven.

Alle vestigingen van deze ziekenhuis organisatie:
Hoofd locatie: Hagaziekenhuis Leyweg

Bezoekadres Ziekenhuis
Sportlaan 600
2566MJ Den Haag
Nederland

Postadres Ziekenhuis
Postbus 40551, 2504 LN Den Haag , Nederland

Telefoon: 070-2100000
Email: communicatie@hagaziekenhuis.nl
Email Cliëntenraad: Clientenadviesraad@hagaziekenhuis.nl
Email Klachtenraad: klachten.suggesties@hagaziekenhuis.nl
Website: http://www.hagaziekenhuis.nl


Samenwerkende Partners
STZ Ziekenhuizen
Reinier de Graaf Ziekenhuis
LangeLand Ziekenhuis
LUMC
Sint Fransiscus & Vlietland Ziekenhuis
Stichting Trombosedienst 's-Gravenhage
St. Jude Medical
Medtronic

Patiënttevredenheid NVZ
Cijfer: 8.2 (2015)
Cijfer: 8.3 (2016)

Prijzen & Awards
12e 'Beste Ziekenhuis van Nederland - Wegwijs
1e 'Beste Ziekenhuis van Nederland - Elsevier
12e 'Beste Ziekenhuis van Nederland - AD
85e 'Beste Ziekenhuis van Nederland - ZorgkaartNederland Independer

Kwaliteitskeurmerken
Cystic Fibrosis behandelcentrum
Darmstoma Zorgwijzer
Patiëntenwijzer bloed- en lymfklierkanker
Planetree label
Roze lintje borstkanker
Seniorvriendelijk ziekenhuis
Smiley voor dagbehandeling - brons
Smiley voor kinderafdeling - brons
Spataderkeurmerk
Sterren voor Apneuzorg - 4 sterren
Urinestoma Zorgwijzer
Vaatkeurmerk
Vaatkeurmerk Zorg voor borstvoeding
CCKL-accreditatie laboratorium
Certificaat Hepatitis behandelcentrum (van NVMDL en NIV)
ESMO-accreditatie voor palliatieve zorg
GMP-Z voor ziekenhuisapotheek
HKZ-certificaat Dialysecentra
HKZ-certificaat hemofiliebehandelcentra
HKZ-certificaat HIV-behandelcentra
JACIE-accreditatie voor stamceltransplantatie
NIAZ-accreditatie ziekenhuis

Van dit ziekenhuis worden helaas geen wachttijden geregistreerd en doorgegeven aan de NZa. Wij kunnen van dit ziekenhuis daarom ook geen wachttijden aan je tonen. Als dit een extra locatie van een ziekenhuis organisatie is, dan gelden de wachttijden die bij de hoofd locatie worden weergegeven.

Wij doen ons uiterste best om de correcte en meest recente informatie hier weer te geven. Maar wij kunnen hierop geen garantie geven. Periodiek controleren wij de gegevens van alle ziekenhuizen in Nederland op juistheid.

Deze ziekenhuis pagina is nog niet geclaimd. Zie je hier iets dat niet klopt en ben je werkzaam bij Hagaziekenhuis Sportlaan? Of ben je op een andere manier sterk verbonden aan dit ziekenhuis? Neem dan contact met ons op en claim deze pagina om de hier getoonde gegevens aan te passen en/of aan te vullen met extra informatie.