Reinier de Graaf Gasthuis

Het Reinier de Graaf ziekenhuis levert al bijna acht eeuwen zorg aan de inwoners van Delft en omgeving. Bij ons werken ruim 2.600 medewerkers, onder wie meer dan 200 medisch specialisten en bijna 800 verpleegkundigen. Ongeveer 450.000 mensen kunnen voor zorg in hun directe omgeving een beroep doen op ons ziekenhuis, dat beschikt over 481 bedden. We zijn een breed basisziekenhuis, met extra aandacht voor de zorg voor moeder en kind, ouderen en oncologiepatiënten.

Onze hoofdlocatie is in Delft, we hebben een vestiging in Voorburg en buitenpoli’s in Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg. Daarnaast hebben we twee expertisecentra, de Polikliniek Jeugd en Alcohol en het Delfts Allergie Centrum, en staat onze IVF-kliniek (inter)nationaal bekend om haar expertise. Reinier de Graaf maakt samen met het HagaZiekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis deel uit van de Reinier Haga Groep. Als oudste ziekenhuis van Nederland staan we voor het bieden van de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment.

Wij geloven dat verbondenheid echte verbeteringen oplevert. In verbinding zijn met elkaar doen we vanuit drie kernwaarden. Deze kernwaarden gelden in alles wat we zeggen, doen en denken.

Respect en compassie
In de omgang met patiënten, familie en collega’s stellen we de ander centraal. We behandelen de ander zoals we zelf graag behandeld willen worden.

Heldere samenhang
We werken als een hecht team en spreken met één stem. We denken over afdelingen en disciplines heen. We zijn altijd eerlijk, open en transparant.

Open mind voor verbetering
We volgen en hanteren de nieuwste (medische) ontwikkelingen. We staan open voor ideeën van anderen en voor samenwerking met hen. Nieuwe inzichten, perspectieven en oplossingen halen we zo nodig van buiten. We inspireren en brengen nieuwe verbindingen tot stand.

Haal je Medische Gegevens op bij dit Ziekenhuis

Haal jouw gegevens op bij ziekenhuizen, klinieken, huisartsen, apotheken en GGZ-instellingen.
Via Drimpy zijn jouw medische gegevens in één volledig overzicht​ altijd bij de hand.

Meer informatie over Reinier de Graaf Gasthuis

Hieronder is meer informatie, zoals kenmerken, contactgegevens, kwaliteitsindicatoren en wachttijden van Reinier de Graaf Gasthuis te vinden. Deze informatie is door Drimpy met grote zorgvuldigheid verzameld. De wachttijden worden door dit ziekenhuis zelf bijgehouden. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) controleert en verzamelt de wachttijden. Wij halen vervolgens deze gegevens 2-wekelijks automatisch op. Bekijk ze hier of via “Zoek Ziekenhuis Wachttijden en Zoek Kliniek Wachttijden“.


Naam: Reinier de Graaf Gasthuis
Organisatie: Stichting Reinier Haga Groep
Soort Ziekenhuis: Topklinisch
Type Locatie: Hoofd Locatie Ziekenhuis

Aantal Bedden: 481
Aantal Medewerkers: 2439
Medisch Specialisten: 130
Overige Zorgverleners: 786
Overige Medewerkers: 1523

50 Vakgroepen & Specialismes
CardiologieChirurgieDiabetespoliDialyse-afdelingDiëtetiekEndocrinologieColoscopieGastroscopieErgotherapieFysiotherapieGeriatrieSpoedeisende hulp (SEH)GipskamerGynaecologieHematologieInfectieziektenIntensive CareKindergeneeskundeNeurofysiologieKeel-, neus-, en oorziekten (KNO)LogopedieLonggeneeskundeMaag-, Darm- en LeverziektenMammapoliKaakchirurgieNeonatologieNeurochirurgieNeurologieNucleaire GeneeskundeOncologieOogheelkundeOrthopedieOsteoporosepoliPijncentrumPlastische ChirurgiePsychiatrieCT-scanEchografieMammografieMRI onderzoekRadiotherapieReumatologieRevalidatiegeneeskundeSpataderpoliTraumatologieUrologieVasculair CentrumPodotherapieWondpoliApotheek

Aantal verrichtingen met wachttijden: 52 verrichtingen
Gemiddelde wachttijd bij dit ziekenhuis: 72.88 dagen
Meest recente peildatum wachttijden: 12-07-2022

De kortste wachttijd is 1 dag voor de verrichting(en):
Röntgen (radiologie)

De langste wachttijd is 348 dagen voor de verrichting(en):
Anti-snurkbehandeling (CPAP, operatieve behandeling) (kno)

Alle vestigingen van deze ziekenhuis organisatie:
Hoofd locatie: Reinier de Graaf Gasthuis

Bezoekadres Ziekenhuis
Reinier de Graafweg 5
2625AD Delft
Nederland

Postadres Ziekenhuis
Postbus 5011, 2600 GA Delft , Nederland

Telefoon: 015-2603060
Email: communicatie@rdgg.nl
Email Cliëntenraad: clientenraad@rdgg.nl
Website: https://www.reinierdegraaf.nl/


Samenwerkende Partners
Prinses Maxima Centrum
TU Delft
Hagaziekenhuis
LUMC
Philips
Erasmus MC
Star-MDC
Careyn
Sint Fransiscus Gasthuis

Patiënttevredenheid NVZ
Cijfer: 8.3 (2015)
Cijfer: 8.3 (2016)

Prijzen & Awards
26e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - Wegwijs
6e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - Elsevier
38e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - AD
75e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - ZorgkaartNederland Independer

Kwaliteitskeurmerken
HKZ-certificaat Dialysecentra
ISO 15189 laboratorium
ISO 9001:2015
NIAZ-accreditatie
Darmstoma Zorgwijzer
Patiëntenwijzer bloed- en lymfklierkanker
Patiëntenwijzer prostaatkanker
Pluim voor vruchtbaarheidszorg
Roze lintje borstkanker
Smiley voor dagbehandeling - brons
Smiley voor kinderafdeling - brons
Spataderkeurmerk
Sterren voor Apneuzorg - 3 sterren
Urinestoma Zorgwijzer
Vaatkeurmerk
Zorg voor borstvoeding

Wij doen ons uiterste best om de correcte en meest recente informatie hier weer te geven. Maar wij kunnen hierop geen garantie geven. Periodiek controleren wij de gegevens van alle ziekenhuizen in Nederland op juistheid.

Deze ziekenhuis pagina is nog niet geclaimd. Zie je hier iets dat niet klopt en ben je werkzaam bij Reinier de Graaf Gasthuis? Of ben je op een andere manier sterk verbonden aan dit ziekenhuis? Neem dan contact met ons op en claim deze pagina om de hier getoonde gegevens aan te passen en/of aan te vullen met extra informatie.