Zorgsaam Zeeuws-Vlaanderen Antonius

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen
ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Met deze verschillende onderdelen zijn we in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg te verstrekken. De zorg is afgestemd op de behoefte van u als patiënt, cliënt of bewoner.

Samenwerken voorop
Voor op elkaar aansluitende goede zorg (ketenzorg) werken we nauw samen met andere zorgverleners in de regio. Met enkele zijn we gefuseerd of gaan we fuseren, met andere stemmen we zorgvuldig af. Het is en blijft nodig om met alle zorgverleners in Zeeuws-Vlaanderen, schouder aan schouder op te trekken. Op die manier is de zorg in heel Zeeuws-Vlaanderen, van de kust tot aan het havengebied van Antwerpen, goed georganiseerd en dichtbij de mensen.

Senior vriendelijk ziekenhuis
ZorgSaam speelt in op de behoeften en wensen van oudere patiënten. Of u nu een vitale senior bent of dat u al ouder bent en verschillende aandoeningen heeft.
Iedereen krijgt persoonlijke,op de mens afgestemde zorg. Uw beleving staat centraal. Met aandacht en een zorgvuldige behandeling wordt er alles aan
gedaan om herstel te bevorderen en uw lichamelijk functioneren op peil te houden.

Haal je Medische Gegevens op bij dit Ziekenhuis

Haal jouw gegevens op bij ziekenhuizen, klinieken, huisartsen, apotheken en GGZ-instellingen.
Via Drimpy zijn jouw medische gegevens in één volledig overzicht​ altijd bij de hand.

Meer informatie over Zorgsaam Zeeuws-Vlaanderen Antonius

Hieronder is meer informatie, zoals kenmerken, contactgegevens, kwaliteitsindicatoren en wachttijden van Zorgsaam Zeeuws-Vlaanderen Antonius te vinden. Deze informatie is door Drimpy met grote zorgvuldigheid verzameld. De wachttijden worden door dit ziekenhuis zelf bijgehouden. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) controleert en verzamelt de wachttijden. Wij halen vervolgens deze gegevens 2-wekelijks automatisch op. Bekijk ze hier of via “Zoek Ziekenhuis Wachttijden en Zoek Kliniek Wachttijden“.


Naam: Zorgsaam Zeeuws-Vlaanderen Locatie Antonius
Organisatie: Zorgsaam Zeeuws-Vlaanderen
Soort Ziekenhuis: Algemeen
Type Locatie: Extra Locatie Ziekenhuis

Aantal Bedden: 290

26 Vakgroepen & Specialismes
AnesthesiologieChirurgieCardiologieDiabetespoliDiëtiekFysiotherapieGeriatrieGipskamerGynaecologieInterne GeneeskundeMaag-, Darm- en LeverziektenKaakchirurgieKindergeneeskundeLonggeneeskundeNeurologieOncologieOogheelkundeOrthopedieAnesthesiologiePlastische ChirurgiePsychologieRadiologieReumatologieEndoscopieUrologieDermatologie

Wachttijden:
Van dit ziekenhuis worden helaas geen wachttijden geregistreerd en doorgegeven aan de NZa. Wij kunnen daarom helaas dus ook geen wachttijden aan u tonen. Als dit een extra locatie van een ziekenhuis organisatie is, dan gelden de wachttijden die bij de hoofd locatie worden weergegeven.


Bezoekadres Ziekenhuis
Pastoor van Genklaan 6
4501AJ Oostburg
Nederland

Postadres Ziekenhuis
, Nederland

Telefoon: 0117-459000
Email: communicatie@zzv.nl
Telefoon Cliëntenraad: 0115-677232
Email Cliëntenraad: clientenraadziekenhuis@zzv.nl
Email Klachtenraad: klachten@zzv.nl
Website: http://www.zorgsaam.org


Samenwerkende Partners
ProSano
Admiraal de Ruyter Ziekenhuis
Erasmus MC
UZ-Gent
Embraze

Patiënttevredenheid NVZ
Cijfer: 8.1 (2015)
Cijfer: 8.1 (2016)

Prijzen & Awards
3 sterren Slaapcentrum
12e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - AD
5e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - Wegwijs
32e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - Elsevier
3e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - AD
2e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - ZorgkaartNederland Independer

Kwaliteitskeurmerken
Vaatkeurmerk 2016
Spataderkeurmerk 2016
Groen vinkje Prostaatkankerzorg 2016
Roze Lintje 2016
Kwaliteitszegel Dermatologie 2016
Senior Vriendelijk Keurmerk 2016
NIAZ-accredatie 2016
Smiley voor Geboortecentrum 2016
Borstvoedingcertificaat 2016
CCKL certificaat 2016
HKZ certificaten 2016
Darmstoma Zorgwijzer 2016
Patiëntenwijzer bloed- en lymfklierkanker 2016
GMP-Z voor ziekenhuisapotheek 2016
HKZ-certificaat Dialysecentra 2016
NIAZ Qmentum 2016

Van dit ziekenhuis worden helaas geen wachttijden geregistreerd en doorgegeven aan de NZa. Wij kunnen van dit ziekenhuis daarom ook geen wachttijden aan je tonen. Als dit een extra locatie van een ziekenhuis organisatie is, dan gelden de wachttijden die bij de hoofd locatie worden weergegeven.

Wij doen ons uiterste best om de correcte en meest recente informatie hier weer te geven. Maar wij kunnen hierop geen garantie geven. Periodiek controleren wij de gegevens van alle ziekenhuizen in Nederland op juistheid.

Deze ziekenhuis pagina is nog niet geclaimd. Zie je hier iets dat niet klopt en ben je werkzaam bij Zorgsaam Zeeuws-Vlaanderen Antonius? Of ben je op een andere manier sterk verbonden aan dit ziekenhuis? Neem dan contact met ons op en claim deze pagina om de hier getoonde gegevens aan te passen en/of aan te vullen met extra informatie.