Nederlands

Informatie Voor Zorgprofessionals

Sociale media draait om betrokkenheid, communicatie en mensen. Sociale media is niet meer uit de huidige samenleving weg te denken. Drimpy is hét sociale gezondheidsplatform dat de patiënt centraal stelt.

Drimpy biedt patiënten de mogelijkheid tot directe ondersteuning bij het verbeteren van de gezondheid, zowel preventief als bij behandeling en ziekte. Via Drimpy kan de patiënt lering trekken uit de eigen data en die van anderen en daar sociaal interactief mee om gaan.

Sociale Media in de gezondheidszorg brengt een verandering in het gedrag van de zorgconsument met zich mee en stelt een verandering in het gedrag ook als doel. Voor Drimpy ligt de gedragsverandering vooral in de manier waarop de patiënt met zijn/haar gezondheid omgaat, door gedrag te promoten dat het patiëntenwelzijn verbetert.

Via applicaties die (gezondheids)informatie vergaren van het alledaagse leven, reikt Drimpy patiënten nieuwe hulpmiddelen aan die hen helpen om actief en effectief met hun gezondheid bezig te zijn.

Drimpy richt zich zowel op de algemene en algehele basisgezondheid van de patiënt alsmede een specifieke klacht, behandeling of ziektebeeld en de manier waarop de patiënt daarmee omgaat. Het centrale principe is dan ook de belofte om de patiënt of zorgconsument te begrijpen.