Meander Medisch Centrum (Baarn)

In Meander Medisch Centrum delen we met elkaar de ambitie om elke dag de beste zorg te leveren. Iedere patiënt kan bij ons rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg. Meander Medisch Centrum is een van de beste ziekenhuizen van Nederland volgens het jaarlijkse onderzoek van Elsevier (2015). In 2012 behaalde Meander de eerste plaats in de AD Ziekenhuis Top 100.

Topklinisch opleidingsziekenhuis
Meander Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis en is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

Locaties en medewerkers
Bij Meander Medisch Centrum werken ruim drieduizend professionele medewerkers, tweehonderd medisch specialisten en tientallen vrijwilligers. Meander levert zorg in Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Leusden en Nijkerk.
Meer informatie over de locaties.

Samenwerking
De mensen van Meander bieden zorg aan de ruim 320.000 inwoners in de regio. Wij doen dat in afstemming en samenwerking met onder meer huisartsen, verpleeg- en verzorgingstehuizen en de zorgverzekeraars.

Kwaliteit
Meander Medisch Centrum is NIAZ-geaccrediteerd en levert hiermee aantoonbaar kwaliteit. NIAZ geeft haar keurmerk af aan ziekenhuizen die volgens hun eisen een adequate en veilige organisatie zijn.