Home » Ik ben Zorgconsument

Ik ben Zorgconsument, waarom zou ik starten met Drimpy?

Met de Persoonlijke GezondheidOmgeving (PGO) van Drimpy krijg je meer regie over en inzicht in je gezondheid. Gezond zijn, gezond voelen, gezond worden of gezond blijven. Iedereen komt wel eens in aanraking met de zorg of zorgverlening, we zijn daarom allemaal zorgconsumenten. Met de Drimpy Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) kan je jouw gezondheid in de gaten houden. Preventief en tijdens een behandeling.

Video afspelen

Verzamel jouw eigen gezondheidsgegevens en krijg inzicht

Drimpy PGO is er voor alle zorgconsumenten of zorggebruikers. Of je nou zwanger bent of voor je dementerende oma zorgt. Chronisch ziek bent of een onverwacht ongeval hebt gehad. Professioneel sporter bent of liever recreatief beweegt. Een zorgconsument hoeft niet perse patiënt te zijn en je hoeft echt niet constant met je gezondheid bezig te zijn. Want door jouw eigen medische en andere gezondheidsgegevens te verzamelen, kan je direct beschikken over je actuele gezondheidsdata als dat nodig is. Daarmee verbeter je jouw behandeling, genezing en kwaliteit van leven. Drimpy PGO is gratis, registreer je snel.

Het 2 minuten voor 12 probleem is eigenlijk best vreemd

Met Drimpy PGO zijn jouw medische gegevens altijd beschikbaar, waar en wanneer je ook wil. Want dat is handig op het moment dat er een gezondheidsprobleem ontstaat, uit spontane interesse of juist uit voorzorg. Oftewel, Drimpy PGO is er voor je als dat blijkt uit noodzaak. En dus ook als je dat ineens nodig vindt om wat voor een andere reden dan ook.

Stel, je overweegt als consument om een huis of een auto kopen. Dan zoek je toch ook zoveel mogelijk uit. Natuurlijk weet je er dan nog steeds niet zoveel vanaf als de verkopende makelaar of autodealer. Maar voor zover mogelijk ben je wel voorbereid. Zo kan er ook onverwacht iets met je gezondheid aan de hand zijn. Maar om als zorgconsument aan je gezondheid te denken, dan zeggen we vreemd genoeg: 
“Hoezo? Ik heb nergens last van hoor. Ik ben toch gezond en ik ben nu toch niet ziek?”
Dashboard voor de zorgconsument
PGO inloggen

Gratis? Dat kan niet, waar zit het addertje onder het gras

Drimpy PGO is gratis en jouw gegevens worden niet verkocht of verhuurd. Jouw gegevens zijn en blijven van jou. Niemand bij Drimpy weet wie je bent of kan jouw gegevens bekijken. Het gratis basis zorgconsument lidmaatschap bevat alles dat nodig is om zelf jouw medische en andere gezondheidsgegevens te verzamelen. Je kan deze zelfs volledig veilig en zonder extra kosten delen met jouw zorgverlener(s) als en zodra je dat wilt. Wij verdienen pas iets als je een premium zorgconsument lidmaatschap wil aanschaffen.

Hoe mooi ons zorgstelsel ook is, de zorgkosten zijn onhoudbaar aan het worden. Het beschikbaar hebben van jouw gezondheidsgegevens zorgt ervoor dat je beter en efficiënter kan worden behandeld. Dat scheelt tijd en geld. De overheid (VWS) begrijpt dat gelukkig ook. Want zij betalen een vergoeding voor iedereen die van een PGO met het MedMij label gebruik maakt. Daarom is Drimpy PGO voor jou en mij gratis om te gebruiken. Hier zijn wij trots op en volledig open in. Er zit geen addertje onder het gras dus. Je kan je daarom met een gerust hart direct registreren.

Jouw gegevens ophalen door zorgconsument
Health Bundles voor zorgconsument

Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO)

Medische Gegevens

Verzamel je medische gegevens die aanwezig zijn bij jouw zorgaanbieders

Koppel Apps

Importeer gegevens vanuit jouw gezondheid apps, wearables en devices

Update Zorgverleners

Breng jouw zorgverleners op de hoogte en stuur privé berichten

Deel Gegevens

Bepaal zelf welke gezondheid gegevens je wil delen en met wie

Zorg Netwerk

Kom in contact met andere patiënten via jouw zorg netwerk en zorg teams

Gezondheid Informatie

Krijg betrouwbare informatie en voorlichting voor jouw unieke situatie

Veilig en Privé

Bescherm je privacy online, je gegevens zijn veilig en blijven privé

Beschikbaarheid

Jouw medische gegevens zijn altijd beschikbaar waar je ook bent

Ik heb mijn medische gegevens verzameld via Drimpy

Verzamel je Medische Gegevens, Pak de Regie en Krijg Inzicht in je Gezondheid.