Home » Ik ben Zorgprofessional

Ik ben Zorgprofessional, waarom zou ik starten met Drimpy?

Drimpy zorgt ervoor dat iedereen die dat wil, toegang krijgt tot zijn of haar eigen gezondheidsgegevens en op een veilige en betrouwbare manier zijn medische gegevens op kan halen. Daarnaast geeft Drimpy aan zorgverleners en andere zorgprofessionals verschillende digitale zorg tools om de best passende zorg mogelijk te maken. Persoonlijke zorg op een eenvoudige en overzichtelijke manier. Beter en meer inzicht in de gezondheid van patiënten/cliënten zonder dat dit meer tijd kost.

Grip op gezondheidsgegevens stelt mensen in staat de regie over hun eigen gezondheid te nemen. Goede informatie, dat voorzien is van context en betekenis, ondersteunt zelfmanagement. Een goed geïnformeerde zorgconsument (patiënt en/of cliënt), die betrokken is en kan meebeslissen maakt een betere, effectievere en efficiëntere behandeling mogelijk. Bovendien ervaren deze zorgconsumenten een betere kwaliteit van leven én dragen ze bij aan zinnige en betaalbare zorg

Video afspelen

Krijg een totaalbeeld via gevalideerde gezondheidsgegevens

De zorgconsument creëert via de Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) van Drimpy een volledig overzicht van de eigen medische en andere gezondheidsgegevens. Hierdoor kun je als zorgprofessional direct beschikken over actuele gezondheidsdata. Daarnaast zijn deze gegevens gevalideerd door andere zorgverleners en zo weet je zeker dat deze gegevens betrouwbaar zijn. Daarmee verbeter je de behandeling, genezing en kwaliteit van zorg. Dankzij meer inzicht en juiste gezondheid informatie kan de patiënt beter begrijpen wat hij of zij kan doen om mee te helpen aan de behandeling. Op deze manier ontstaat er een beter gesprek, met gerichtere vragen om samen tot de best passende zorg te komen.

Krijg toegang tot het persoonlijke zorg netwerk en zorg teams

Met Drimpy kan je toegang krijgen tot het zorg netwerk en zorg teams van de zorgconsument. Daardoor kan je ook op de hoogte blijven via monitoring en signalering. Werk samen met alle verschillende zorgprofessionals rondom de patiënt en/of cliënt. Status updates zijn tegelijkertijd voor iedereen beschikbaar en taken kunnen overzichtelijk verdeeld worden tussen zorgprofessionals. Ook de adviezen en behandeling van deze andere zorgverleners worden voor jou inzichtelijk. Hierdoor kan de medisch specialist en de huisarts, tot aan de fysiotherapeut, voedingsconsulent en maatschappelijk werker samenwerken aan de behandeling of nazorg. Via het dashboard van de zorgprofessional kunnen afspraken en taken worden ingezien, geanalyseerd en geautomatiseerd. Dankzij dit overzicht kan je jouw hele patiënten populatie eenvoudig en efficiënt beheren. Maak specifieke “Health Bundles” voor patiëntgerichte zorgpaden die ze zelf kunnen uitvoeren.

Dashboard voor de zorgconsument
PGO inloggen

Gratis? Dat kan niet, waar zit het addertje onder het gras

Drimpy PGO is gratis voor zorgconsumenten en hun gegevens worden niet verkocht of verhuurd. Daarnaast zijn en blijven de gegevens van hun. Ook voor zorgverleners is Drimpy gratis om te gebruiken. Niemand bij Drimpy weet wie je bent of kan jouw gegevens en die van de zorgconsument bekijken. Het gratis basis zorgprofessional lidmaatschap bevat verschillende mogelijkheden om inzicht te krijgen in medische en andere gezondheidsgegevens van de zorgconsument. Tevens kunnen zij deze gegevens volledig veilig en zonder extra kosten delen met jou. Wij verdienen pas iets als je een premium zorgprofessional lidmaatschap wil aanschaffen.

Hoe mooi ons zorgstelsel ook is, de zorgkosten zijn onhoudbaar aan het worden. Het beschikbaar hebben van gezondheidsgegevens zorgt ervoor dat er beter en efficiënter kan worden behandeld. Dat scheelt tijd en geld. De overheid (VWS) begrijpt dat gelukkig ook. Want zij betalen een vergoeding voor iedereen die van een PGO met het MedMij label gebruik maakt. Daarom is Drimpy PGO gratis om te gebruiken, ook voor zorgverleners. Hier zijn wij trots op en volledig open in. Er zit geen addertje onder het gras dus. Je kan je daarom met een gerust hart direct registreren.

Jouw gegevens ophalen door zorgconsument
Health Bundles voor zorgconsument

Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO)

Medische Gegevens

Medische gegevens en regie voor de patiënt, creëer openheid en stel ze centraal

Meer Betrokkenheid

Beter geïnformeerde patiënt en een effectiever gesprek, shared decision making mogelijk

Samen Voorbereid

Actievere patiënt, vraag informatie via vragenlijsten voor tijdens en na behandeling

Deel Gegevens

Inzicht in medische gegevens die door collega zorgprofessionals zijn gevalideerd

Zorg Netwerk

Zorg netwerk en zorg teams met andere zorgverleners, volg het zorgproces

Gezondheid Informatie

Health Bundles op basis van hun gegevens, patiënt en behandeling gerichte informatie

Veilig en Privé

Veilig platform en privacy gewaarborgd dankzij MedMij label, NEN9710 en ISO27001

Beschikbaarheid

Monitoring & signalering instelbaar, patiënt contact als het er toe doet met beeldbellen

Ik heb mijn medische gegevens verzameld via Drimpy

Overzicht van Medische Gegevens, Werk Samen en Krijg Inzicht in je Patiënten Populatie.

Vraag een Vrijblijvende Persoonlijke Demonstratie aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.