Ziekenhuis Rivierenland

Over de locatie
Ziekenhuis Rivierenland is een streekziekenhuis met 373 bedden en 19 specialismen. Het ziekenhuis heeft 3 poliklinieken, de polikliniek in Tiel, de Waterpoort in Beneden Leeuwen en de Barbara-polikliniek te Culemborg spelen een belangrijke rol in de gezondheidszorg in de regio midden-Betuwe. In ons ziekenhuis heerst een plezierige en informele sfeer voor zowel patiënten en bezoekers als voor de ruim 1500 medewerkers en vrijwilligers. Centraal staat het verlenen van kwalitatief uitstekende patiëntenzorg.

Missie Ziekenhuis
De missie van Ziekenhuis Rivierenland: De patiënten uit onze regio (maar ook daarbuiten) kunnen rekenen op een breed pakket aan ziekenhuiszorg van constante, hoge kwaliteit in een veilige en gastvrije omgeving, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De organisatie is ondernemend en staat midden tussen de andere zorgaanbieders van de regio Rivierenland.
Wij zijn van mening dat zorg niet begint en eindigt in het ziekenhuis; daarom werken wij nauw samen met huisartsen, met verloskundigen, met thuiszorgorganisaties en met verzorgings- en verpleeghuizen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat alle hoogwaardige zorg direct beschikbaar blijft en nóg beter wordt.

Speciaal voor kids
Uw kind moet naar het ziekenhuis. Dat is voor uzelf en uw zoon of dochter vaak een indrukwekkende gebeurtenis. Met de informatie op de website willen we u als ouder/verzorger zo goed mogelijk voorbereiden op de onderzoeken of behandeling die uw kind zal ondergaan.
Met een goede voorbereiding van uzelf, heeft u de rust om uw kind goed te kunnen ondersteunen.
Daarnaast is er voor uw kind een eigen kinderwebsite, KIDZRT.
Hier kunt u vooraf samen alvast een kijkje nemen en kennismaken met de kinderartsen, de kinderpolikliniek en de kinderafdeling.