Arnold

Chief Drimpy & Founder

Arnold Breukhoven is de oprichter en bedenker van Drimpy. Altijd vol energie. Arnold zorgt op overtuigende wijze en als geen ander dat bij Drimpy de patiënt het middelpunt van de eigen zorg wordt en blijft.       

Iwan

Chief Fresh Business & Co Builder

Iwan Blokker zet Drimpy in beweging, een netwerker die zoveel mogelijk mensen en organisaties betrekt bij de doelstellingen en visie van Drimpy. Inspirerend en verbindend.

Ruud

Chief Drimpyfied Solutions & Co Builder 

Operations are fully under control bij Ruud van Eijk. Hij zorgt dat alles bij Drimpy tot stand komt, loopt en blijft lopen. Met een sterk oog voor de menselijke maat en talent voor coaching.

Chief Medical Apps & Healthy Connectables

Wizzkid Mik is degene die technologische verbindingen op zoekt, aanhaakt en verbetert. Gedreven om ehealth zo te ontwikkelen dat gezondheidszorg er beter van wordt. Veilig en stabiel.

Chief Healthy Consumers & Communications

Willy onderzoekt en plant wat Drimpy gebruikers nodig hebben en willen. Is op een missie om te zorgen dat mensen bewust met hun gezondheid om willen gaan.

Impy Medical Apps & Internship

Easy going Tjeerd onderzoekt voor Drimpy welke standaarden ontwikkeld moeten worden. Studeert Gezondheidszorg Technologie en zorgt dat Drimpy the lead kan pakken en geen aansluiting mist.

©2019 Drimpy

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account