Home » Ziekenhuizen » OLVG Locatie West

OLVG Locatie West

Ontstaan uit de fusie van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis staan wij al ruim anderhalve eeuw midden in de samenleving van uniek Amsterdam. OLVG wil een sleutelrol vervullen in de verbetering van de gezondheid en zorg voor iedereen in onze stedelijke omgeving. Voor een beter leven in een gezonder Amsterdam.

Altijd open voor iedereen

Voor OLVG is iedereen uniek. En wij zijn er op betekenisvolle momenten in ieders leven. Daarom stemmen wij onze zorg af op ieders specifieke situatie. Of het nu gaat om een eenvoudige behandeling of een complexe ingreep. Om spoedeisende hulp of chronische zorg. Grote blijdschap of diep verdriet. Wij zijn wel wat gewend.

Betrokken en nieuwsgierig

We zorgen dat patiënten zich zoveel mogelijk thuis voelen. Betrekken iedereen actief bij de behandeling en helpen mensen zelf te beslissen. In nauwe samenwerking met onze zorgpartners, want alleen samen kunnen we zorgen dat de mens echt centraal staat.

Toonaangevend

Samen kunnen wij onze positie als hét toonaangevende stadsziekenhuis van Amsterdam verder invullen. Door de kwaliteit van onze zorg, opleiding en onderzoek nog verder te verbeteren. En door ons nog verder te specialiseren in complexe behandelingen. Zo kunnen wij iedereen in onze stad en regio altijd de beste zorg en behandeling blijven bieden.

Haal je Medische Gegevens op bij dit Ziekenhuis

Haal jouw gegevens op bij ziekenhuizen, klinieken, huisartsen, apotheken en GGZ-instellingen.
Via Drimpy zijn jouw medische gegevens in één volledig overzicht​ altijd bij de hand.

Meer informatie over OLVG Locatie West

Hieronder is meer informatie, zoals kenmerken, contactgegevens, kwaliteitsindicatoren en wachttijden van OLVG Locatie West te vinden. Deze informatie is door Drimpy met grote zorgvuldigheid verzameld. De wachttijden worden door dit ziekenhuis zelf bijgehouden. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) controleert en verzamelt de wachttijden. Wij halen vervolgens deze gegevens 2-wekelijks automatisch op. Bekijk ze hier of via “Zoek Ziekenhuis Wachttijden en Zoek Kliniek Wachttijden“.


Naam: OLVG Locatie West
Organisatie: Santeon Ziekenhuis
Soort Ziekenhuis: Topklinisch
Type Locatie: Extra Locatie Ziekenhuis

Aantal Bedden: 366
Aantal Medewerkers: 5771
Medisch Specialisten: 398
Overige Zorgverleners: 4233
Overige Medewerkers: 1140

48 Vakgroepen & Specialismes
AnesthesiologieBekkenbodemcentrumBloedafnameChirurgieDermatologieDiabetespoliDiëtetiekErgotherapieFeritiliteitpoliFysiotherapieCardiologieHematologieIntensive CareInterne GeneeskundeKeel-, neus-, en oorziekten (KNO)KindergeneeskundeNeurofysiologieLogopedieLonggeneeskundeMaag-, Darm- en LeverziektenMedisch Maatschappelijk werkOncologieKaakchirurgieNeonatologieNeurochirurgieNeurologieNefrologieNucleaire GeneeskundeMRI onderzoekCT-scanObesitascentrumOncologieOogheelkundeOrthopedieGeriatriePijncentrumPlastische ChirurgieApotheekPsychiatrieMedische PsychologieReumatologieRevalidatiegeneeskundeSlaapcentrumSpoedeisende hulp (SEH)TraumatologieUrologieVaatchirurgieVerloskunde

Wachttijden:
Van dit ziekenhuis worden helaas geen wachttijden geregistreerd en doorgegeven aan de NZa. Wij kunnen daarom helaas dus ook geen wachttijden aan u tonen. Als dit een extra locatie van een ziekenhuis organisatie is, dan gelden de wachttijden die bij de hoofd locatie worden weergegeven.

Bezoekadres Ziekenhuis
Jan Tooropstraat 164
1061AE Amsterdam
Nederland

Postadres Ziekenhuis
Postbus 95500, 1090 HM Amsterdam , Nederland

Telefoon: 020-5108911
Email: informatie@olvg.nl
Email Cliëntenraad: patientenraad@olvg.nl
Email Klachtenraad: klachten@olvg.nl
Website: https://www.olvg.nl/


Samenwerkende Partners
Huisartsenpost Amsterdam
Bevalcentrum West (BCW)
Oncologisch Centrum Amsterdam (OCA)
MC Jan van Goyen
St. Antonius Ziekenhuis
STZ
Canisius-Wilhelminaziekenuis
Catharinaziekenhuis
Martini Ziekenhuis
Medisch Spectrum Twente
Maasstad Ziekenhuis

Patiënttevredenheid NVZ
Cijfer: 8.4 (2015)
Cijfer: 8.2 (2016)

Prijzen & Awards
54e 'Beste Ziekenhuis van Nederland - Wegwijs
44e 'Beste Ziekenhuis van Nederland - Elsevier
46e 'Beste Ziekenhuis van Nederland - AD
63e 'Beste Ziekenhuis van Nederland - ZorgkaartNederland Independer
STZ-innovatiechallenge

Kwaliteitskeurmerken
Darmstoma Zorgwijzer
Patiëntenwijzer bloed- en lymfklierkanker
Patiëntenwijzer prostaatkanker
Roze lintje borstkanker
Smiley voor dagbehandeling - brons
Smiley voor kinderafdeling - brons
Spataderkeurmerk
Sterren voor Apneuzorg - 2 sterren
Urinestoma Zorgwijzer
Vaatkeurmerk
Zorg voor borstvoeding
NIAZ-accreditatie
CCKL-accreditatie laboratorium
Certificaat Hepatitis behandelcentrum (van NVMDL en NIV)
GMP-Z voor ziekenhuisapotheek
HKZ-certificaat Dialysecentra
ISO 15189 laboratorium
Milieuthermometer zorg - goud

Van dit ziekenhuis worden helaas geen wachttijden geregistreerd en doorgegeven aan de NZa. Wij kunnen van dit ziekenhuis daarom ook geen wachttijden aan je tonen. Als dit een extra locatie van een ziekenhuis organisatie is, dan gelden de wachttijden die bij de hoofd locatie worden weergegeven.

Wij doen ons uiterste best om de correcte en meest recente informatie hier weer te geven. Maar wij kunnen hierop geen garantie geven. Periodiek controleren wij de gegevens van alle ziekenhuizen in Nederland op juistheid.

Deze ziekenhuis pagina is nog niet geclaimd. Zie je hier iets dat niet klopt en ben je werkzaam bij OLVG Locatie West? Of ben je op een andere manier sterk verbonden aan dit ziekenhuis? Neem dan contact met ons op en claim deze pagina om de hier getoonde gegevens aan te passen en/of aan te vullen met extra informatie.