Home » Ziekenhuizen » Maxima Medisch Centrum (Eindhoven)

Maxima Medisch Centrum (Eindhoven)

Over locatie Eindhoven
MMC Eindhoven is een grote kliniek voor planbare, laagcomplexe zorg met diverse toonaangevende medische centra. Allemaal slimme, multidisciplinaire concepten waarbij zoveel mogelijk diagnostiek en behandeling binnen een dagdeel op elkaar zijn afgestemd. Patiënten kunnen er in principe bij alle specialismen een afspraak maken op het spreekuur. Veel patiënten worden er behandeld in dagbehandeling en afspraak is afspraak.
• planbare en laagcomplexe zorg;
• gespecialiseerde medische centra;
• themapoliklinieken.

Over het Maxima Medisch Centrum
MMC is het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant en is gevestigd op twee locaties: hartje Eindhoven en aan de rand van Veldhoven. Door deze twee locaties kan het ziekenhuis de beste zorg en persoonlijke aandacht bieden. Patiënten kunnen vertrouwen op de kwaliteit, veiligheid en deskundigheid van onze grote ziekenhuisorganisatie. Tegelijkertijd zijn mensen door de twee locaties geen nummer: persoonlijke aandacht staat bij alles wat we doen centraal.

Door de twee locaties bieden wij zorg die nóg beter aansluit bij de wensen van de patiënt én bieden we de kortste toegangstijden en wachttijden in de regio. Op beide locaties hebben alle specialismen poliklinieken. Daarnaast hebben beide locaties een eigen functie en specialiteit.

Verschillende expertises
Door alle expertise op één gebied bij elkaar te brengen in gespecialiseerde centra, helpt MMC patiënten gewoon goed en is zij betrokken bij haar patiënten. Alle diagnostiek én behandeling binnen één dagdeel: patiënten hoeven hierdoor minder vaak terug te komen en zijn snel weer thuis. Enkele voorbeelden van onze gespecialiseerde centra zijn het Spatader Centrum Máxima, Borstcentrum Máxima, het slaapcentrum, het Vasculair Preventie Centrum Máxima, het Oogheelkundig Centrum, het Bariatrisch Centrum en het Orthopedisch Centrum Máxima. Voor andere belangrijke zorgthema’s hebben we themapoli’s ingericht. Alle benodigde zorg is in één polikliniek bij elkaar gebracht, waardoor we zeer betrokken bij de patiënt zijn. Máxima Medisch Centrum heeft onder andere een stomapoli, een stoppen-met-roken-poli, een bekkenbodempoli en een pijnpoli.

Haal je Medische Gegevens op bij dit Ziekenhuis

Haal jouw gegevens op bij ziekenhuizen, klinieken, huisartsen, apotheken en GGZ-instellingen.
Via Drimpy zijn jouw medische gegevens in één volledig overzicht​ altijd bij de hand.

Meer informatie over Maxima Medisch Centrum (Eindhoven)

Hieronder is meer informatie, zoals kenmerken, contactgegevens, kwaliteitsindicatoren en wachttijden van Maxima Medisch Centrum (Eindhoven) te vinden. Deze informatie is door Drimpy met grote zorgvuldigheid verzameld. De wachttijden worden door dit ziekenhuis zelf bijgehouden. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) controleert en verzamelt de wachttijden. Wij halen vervolgens deze gegevens 2-wekelijks automatisch op. Bekijk ze hier of via “Zoek Ziekenhuis Wachttijden en Zoek Kliniek Wachttijden“.


Naam: Maxima Medisch Centrum Eindhoven
Organisatie: Maxima Medisch Centrum
Soort Ziekenhuis: Topklinisch
Type Locatie: Hoofd Locatie Ziekenhuis

Aantal Bedden: 365
Aantal Medewerkers: 3035
Medisch Specialisten: 200

48 Vakgroepen & Specialismes
Acute OpnameSpoedeisende hulp (SEH)Intensive CareAllergologieInterne GeneeskundeNefrologieHematologieGeriatrieOncologieDiabetespoliEndocrinologieDialyse-afdelingInfectieziektenApotheekBekkenbodemcentrumMammapoliCardiologieHartfunctieChirurgieDermatologieDialyse-afdelingGeestelijke GezondheidszorgGynaecologieOsteoporosepoliKindergeneeskundeBloedafnameMaag-, Darm- en LeverziektenColoscopieGastroscopieKaakchirurgieNeurologieNucleaire GeneeskundeObesitascentrumOrthopedieOogheelkundePijncentrumPlastische ChirurgieMedische PsychologieCT-scanMRI onderzoekMammografieEchografieReumatologieRevalidatiegeneeskundeSeksuologieLonggeneeskundeUrologieAcute Opname

Wachttijden:
Van dit ziekenhuis worden helaas geen wachttijden geregistreerd en doorgegeven aan de NZa. Wij kunnen daarom helaas dus ook geen wachttijden aan u tonen. Als dit een extra locatie van een ziekenhuis organisatie is, dan gelden de wachttijden die bij de hoofd locatie worden weergegeven.

Alle vestigingen van deze ziekenhuis organisatie:
Hoofd locatie: Maxima Medisch Centrum (Eindhoven)

Bezoekadres Ziekenhuis
Dominee Theodor Fliednerstraat 1
5631BM Eindhoven
Nederland

Postadres Ziekenhuis
Postbus 90052, 5600 PD Eindhoven , Nederland

Telefoon: 040-8888000
Email: ikhebeenvraag@mmc.nl
Telefoon Cliëntenraad: 040-8888000
Email Cliëntenraad: clientenraad@mmc.nl
Email Medische Vragen: ikhebeenvraag@mmc.nl
Website: https://www.mmc.nl/


Samenwerkende Partners
MUMC+
AMC
Daniel den Hoed Kliniek (Erasmus MC)
Antoni van Leeuwenhoek
TU Eindhoven
Catharina Ziekenhuis

Patiënttevredenheid NVZ
Cijfer: 8.1 (2014)
Cijfer: 8.2 (2016)

Prijzen & Awards
38e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - Wegwijs
32e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - Elsevier
58e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - AD
17e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - ZorgkaartNederland Independer

Kwaliteitskeurmerken
Patiëntenwijzer bloed- en lymfklierkanker
Patiëntenwijzer prostaatkanker
Pluim voor vruchtbaarheidszorg
Roze lintje borstkanker
Smiley voor dagbehandeling - goud
Smiley voor kinderafdeling - goud
Smiley voor kraamafdeling - brons
Spataderkeurmerk
Sterren voor Apneuzorg - 1 ster
Vaatkeurmerk
Zorg voor borstvoeding
CCKL-accreditatie laboratorium
Certificaat Hepatitis behandelcentrum (van NVMDL en NIV)
Certificering Sportgezondheidszorg (SCAS)
Erkenning instellingen voor de pijngeneeskunde
ESMO-accreditatie voor palliatieve zorg
GMP-Z voor ziekenhuisapotheek
HKZ-certificaat Dialysecentra
HKZ-certificaat hemofiliebehandelcentra
NIAZ Qmentum
Predicaat Klompvoetcentrum Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV)

Van dit ziekenhuis worden helaas geen wachttijden geregistreerd en doorgegeven aan de NZa. Wij kunnen van dit ziekenhuis daarom ook geen wachttijden aan je tonen. Als dit een extra locatie van een ziekenhuis organisatie is, dan gelden de wachttijden die bij de hoofd locatie worden weergegeven.

Wij doen ons uiterste best om de correcte en meest recente informatie hier weer te geven. Maar wij kunnen hierop geen garantie geven. Periodiek controleren wij de gegevens van alle ziekenhuizen in Nederland op juistheid.

Deze ziekenhuis pagina is nog niet geclaimd. Zie je hier iets dat niet klopt en ben je werkzaam bij Maxima Medisch Centrum (Eindhoven)? Of ben je op een andere manier sterk verbonden aan dit ziekenhuis? Neem dan contact met ons op en claim deze pagina om de hier getoonde gegevens aan te passen en/of aan te vullen met extra informatie.