Home » Ziekenhuizen » MC Zuiderzee » MC Dronten

MC Dronten

MC Groep staat voor een gastvrij onthaal van patiënten en bezoekers. Verwijzers verwelkomen we als onze partners. Als ondernemend ziekenhuis zorgen we ervoor dat we geen of nauwelijks wachtlijsten hebben, een vriendelijke service bieden en zorgen voor een snelle diagnostiek en behandeling. Alles is er op gericht om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Werken bij MC Groep
We zijn één van de grootste werkgevers in de regio. Voor onze ruim 1.000 medewerkers zorgen we voor een goed werkklimaat zodat zij zich thuis kunnen voelen bij MC Groep. Onze medewerkers zetten zich elke dag optimaal in voor onze klanten. Zowel in de zorg als in de ondersteunende diensten. Wij werken dan ook voortdurend aan het optimaliseren van de kwaliteit en veiligheid.
MC Groep heeft drie locaties: MC Zuiderzee, MC Emmeloord en MC Dronten. Afhankelijk van de functie, werken onze artsen en medewerkers op één of meerdere locaties. Dat maakt het werken bij MC Groep divers en afwisselend.

Haal je Medische Gegevens op bij dit Ziekenhuis

Haal jouw gegevens op bij ziekenhuizen, klinieken, huisartsen, apotheken en GGZ-instellingen.
Via Drimpy zijn jouw medische gegevens in één volledig overzicht​ altijd bij de hand.

Meer informatie over MC Dronten

Hieronder is meer informatie, zoals kenmerken, contactgegevens, kwaliteitsindicatoren en wachttijden van MC Dronten te vinden. Deze informatie is door Drimpy met grote zorgvuldigheid verzameld. De wachttijden worden door dit ziekenhuis zelf bijgehouden. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) controleert en verzamelt de wachttijden. Wij halen vervolgens deze gegevens 2-wekelijks automatisch op. Bekijk ze hier of via “Zoek Ziekenhuis Wachttijden en Zoek Kliniek Wachttijden“.


Naam: MC Dronten
Organisatie: MC Groep
Soort Ziekenhuis: Algemeen
Type Locatie: Extra Locatie Ziekenhuis

Aantal Bedden: 280
Aantal Medewerkers: 1213
Medisch Specialisten: 151
Overige Zorgverleners: 755
Overige Medewerkers: 75

17 Vakgroepen & Specialismes
BloedafnameAnesthesiologieCardiologieChirurgieDermatologieGynaecologieInterne GeneeskundeKaakchirurgieKindergeneeskundeKeel-, neus-, en oorziekten (KNO)LonggeneeskundeNeurologieOrthopedieReumatologieUrologieSpataderpoliDiabetespoli

Wachttijden:
Van dit ziekenhuis worden helaas geen wachttijden geregistreerd en doorgegeven aan de NZa. Wij kunnen daarom helaas dus ook geen wachttijden aan u tonen. Als dit een extra locatie van een ziekenhuis organisatie is, dan gelden de wachttijden die bij de hoofd locatie worden weergegeven.

Alle vestigingen van deze ziekenhuis organisatie:
Hoofd locatie: MC Zuiderzee

Bezoekadres Ziekenhuis
Het Zwarte Water 77
8253PD Dronten
Nederland

Postadres Ziekenhuis
Postbus 5000, 8200 GA Lelystad , Nederland

Telefoon: 0320-271911
Email:
Email Cliëntenraad: Clientenraad@mcgroep.com
Website: http://www.mcdronten.com/


Samenwerkende Partners
Atonius Zorgroep
St Jansdal
Flevoziekenhuis
MDC Amstelland
Cardiologie Centra Nederland
LOI Hogeschool
Antonie van Leeuwenhoek
OLVG
Oogziekenhuis Zonnestraal
Revalidatiecentrum de Trappenberg
Zorgteam Zuiderzee
Dietheek Flevoland
Beekmanklinieken
Amsterdam Slaapcentrum

Patiënttevredenheid NVZ
Cijfer: 7.6 (2015)
Cijfer: 7.6 (2016)

Prijzen & Awards
69e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - Wegwijs
52e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - Elsevier
51e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - AD
75e 'Beste Ziekenhuis van Nederland' - ZorgkaartNederland Independer

Kwaliteitskeurmerken
Patiëntenwijzer prostaatkanker
Smiley voor dagbehandeling - brons
Smiley voor kinderafdeling - brons
Spataderkeurmerk
Urinestoma Zorgwijzer
Zorg voor borstvoeding
NIAZ-accreditatie

Van dit ziekenhuis worden helaas geen wachttijden geregistreerd en doorgegeven aan de NZa. Wij kunnen van dit ziekenhuis daarom ook geen wachttijden aan je tonen. Als dit een extra locatie van een ziekenhuis organisatie is, dan gelden de wachttijden die bij de hoofd locatie worden weergegeven.

Wij doen ons uiterste best om de correcte en meest recente informatie hier weer te geven. Maar wij kunnen hierop geen garantie geven. Periodiek controleren wij de gegevens van alle ziekenhuizen in Nederland op juistheid.

Deze ziekenhuis pagina is nog niet geclaimd. Zie je hier iets dat niet klopt en ben je werkzaam bij MC Dronten? Of ben je op een andere manier sterk verbonden aan dit ziekenhuis? Neem dan contact met ons op en claim deze pagina om de hier getoonde gegevens aan te passen en/of aan te vullen met extra informatie.