Home » Ziekenhuizen » Rijnstate Ziekenhuis » Rijnstate (Arnhem-Zuid)

Rijnstate (Arnhem-Zuid)

Over de locatie
Naast de poliklinieken voor verschillende specialismen, kunt u in Arnhem-Zuid ook terecht om foto’s of een ECG te laten maken. Ook is er een laboratorium voor bloedafname. Daarnaast bevinden zich in Arnhem-Zuid andere zorggerelateerde instellingen, zoals INR Trombosedienst, Beter Horen, Visser Contactlenzen, Tandartsenpraktijk Bandsma, Logopedie Kocken, OIM Orthopedie, Penders, Travel Clinic Oost, Livit Orthopedie, Bureau Avant en Praktijk Rigtering.

Over het Rijnstate Ziekenhuis
Rijnstate is uw ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Wij bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit. Dit doen we op vier locaties: Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid.Onze zorg en deskundigheid verbeteren we continu. We doen veel onderzoek naar de oorzaken van ziekten en naar betere behandelingen. Daarnaast werken we intensief samen met u en met andere zorgverleners, binnen en buiten het ziekenhuis, om onze zorg te verbeteren. Samen zetten wij ons 100 procent in voor de kwaliteit van úw leven.

Over het gebouw
Ziekenhuis Rijnstate komt voort uit een fusie tussen drie Arnhemse ziekenhuizen, het St. Elisabeth’s Gasthuis, het Hervormd Diaconessenhuis en het Gemeenteziekenhuis. In 1986 fuseerden het St. Elisabeth’s Gasthuis en het Gemeenteziekenhuis tot De Malberg. Twee jaar later gingen De Malberg en het Diaconessenhuis samen verder. Het Ziekenhuis Rijnstate, dat hieruit ontstond, werd het grootste algemene ziekenhuis in de regio.

Na de fusie had Ziekenhuis Rijnstate drie locaties. In 1991 ging de zorgverlening naar het Diaconessenhuis en het St. Elisabeth’s Gasthuis. Op de locatie van het Gemeenteziekenhuis kwam nieuwbouw. Op 12 mei 1995 gingen de deuren van het nieuwe Ziekenhuis Rijnstate officieel open.

Haal je Medische Gegevens op bij dit Ziekenhuis

Haal jouw gegevens op bij ziekenhuizen, klinieken, huisartsen, apotheken en GGZ-instellingen.
Via Drimpy zijn jouw medische gegevens in één volledig overzicht​ altijd bij de hand.

Meer informatie over Rijnstate (Arnhem-Zuid)

Hieronder is meer informatie, zoals kenmerken, contactgegevens, kwaliteitsindicatoren en wachttijden van Rijnstate (Arnhem-Zuid) te vinden. Deze informatie is door Drimpy met grote zorgvuldigheid verzameld. De wachttijden worden door dit ziekenhuis zelf bijgehouden. De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) controleert en verzamelt de wachttijden. Wij halen vervolgens deze gegevens 2-wekelijks automatisch op. Bekijk ze hier of via “Zoek Ziekenhuis Wachttijden en Zoek Kliniek Wachttijden“.


Naam: Rijnstate Arnhem-Zuid
Organisatie: Rijnstate
Soort Ziekenhuis: Topklinisch
Type Locatie: Extra Locatie Ziekenhuis

Aantal Bedden: 0

21 Vakgroepen & Specialismes
ChirurgieDiëtetiekFysiotherapieGynaecologieCardiologieDermatologieInterne GeneeskundeKaakchirurgieAcute OpnameKindergeneeskundeAcute OpnameLonggeneeskundeLongfunctieMaag-, Darm- en LeverziektenNeurologieOogheelkundeOrthopedieAcute OpnamePsychiatrieRadiologieUrologie

Aantal verrichtingen met wachttijden: 0 verrichtingen
Gemiddelde wachttijd bij dit ziekenhuis: dagen
Meest recente peildatum wachttijden: 25-02-2024

De kortste wachttijd is dagen voor de verrichting(en)

De langste wachttijd is dagen voor de verrichting(en)

Alle vestigingen van deze ziekenhuis organisatie:
Hoofd locatie: Rijnstate Ziekenhuis

Bezoekadres Ziekenhuis
Marga Klompelaan 6
6836BH Arnhem
Nederland

Postadres Ziekenhuis
Postbus 9555, 6800 TA Arnhem , Nederland

Telefoon: 088-0058888
Email: online@rijnstate.nl
Email Cliëntenraad: clientenraadrijnstate@kpnmail.nl
Email Klachtenraad: eharmelink@rijnstate.nl
Website: http://www.rijnstate.nl/


Samenwerkende Partners
Visser Contactlenzen
Elvea
Altenova
Gelderse Vallei
Slingeland Ziekenhuis
Kliniek ViaSana
ZekerWeten Diagnostiek

Patiënttevredenheid NVZ
Cijfer: 8.2 (2015)
Cijfer: 8.2 (2016)

Prijzen & Awards

Kwaliteitskeurmerken
NIAZ-Certificering (2013)
Beoordeling van de inspectie (IGZ)
Seniorvriendelijk ziekenhuis (2013, 2015)
Milieuthermometer Zorg Zilver
ZegelGezond
Achmea Plus-certificaat ouderenzorg en nieuwe heup
HKZ-keurmerk dialyse
HKZ-keurmerk endoscopie
Kwaliteitszegel Dermatologie
Smiley kwaliteitskeurmerk
Stoma Zorgwijzer
Certificaat Hepatitis behandelcentrum

Wij doen ons uiterste best om de correcte en meest recente informatie hier weer te geven. Maar wij kunnen hierop geen garantie geven. Periodiek controleren wij de gegevens van alle ziekenhuizen in Nederland op juistheid.

Deze ziekenhuis pagina is nog niet geclaimd. Zie je hier iets dat niet klopt en ben je werkzaam bij Rijnstate (Arnhem-Zuid)? Of ben je op een andere manier sterk verbonden aan dit ziekenhuis? Neem dan contact met ons op en claim deze pagina om de hier getoonde gegevens aan te passen en/of aan te vullen met extra informatie.