Home » Nieuws & Blog » Drimpy presentatie op PACO en launch Aruba

Drimpy presentatie op PACO en launch Aruba

Op 16-06-2012 presenteerde Drimpy op PACO 2012 te Oranjestad in Aruba.

PACO 2012 is de tweede editie van de Pan American Conference of Obesitas. Deskundigen op het gebied van volksgezondheid, preventie en zwaarlijvigheid van ongeveer twintig landen hebben van 11-16 juni 2012 diverse thema’s besproken over kinderen die veel te dik zijn voor hun leeftijd. Artsen, deskundigen, wetenschappers van de PAHO, WHO, FAO, CEPAL, Caricom en afgezanten van verschillende Amerikaanse universiteiten hebben elkaar hier ontmoet. Arnold Breukhoven heeft Drimpy mogen presenteren als spreker in het hoofd programma.

Gedurende de conferentie zal Dr. Richard Visser (Minister van Volksgezondheid en Sport) het instituut IBISA openen. Dit instituut zal een gezonde levensstijl bevorderen middels Drimpy en verschillende activiteiten, voorlichtingscampagnes en een rondrijdende bus (Bus di Salud). Drimpy is als partner aangesloten op en te gebruiken in deze bus.

Tijdens de speech van de minister van Volksgezondheid en Sport (Dr. Richard Visser) op de opening van IBiSa is ook hier Drimpy geïntroduceerd door Arnold Breukhoven aan de vele aanwezigen en pers. Deze soft-launch in Aruba is in samenwerking met UO AZV, IBiSa en het Ministerie van Volksgezondheid en Sport mogelijk gemaakt.

De media heeft dit goed opgepakt, hieronder de belangrijkste berichtgeving.

Aruba Daily

Diaro – Artikel 1

Diaro – Artikel 2

Noticia Aruba – Artikel 1

Noticia Aruba – Artikel 2

Happy Community – Presentatie Minister Richard Visser

Noticia Rapido

WorldFolio

The Morning News Aruba – Artikel 1 (pagina 8)

The Morning News Aruba – Artikel 2 (pagina 2-3 & 8)

CaribSeek News

Noticia di Calidad

Lo Que Se Oculta

Prem Radio NL 11-04-2012 (Prem Radhakishun)

Van Vliet Trucks