Home » Nieuws & Blog » Drimpy presenteert op het “Patients Included” evenement van Health 2.0 & HIMSS

Drimpy presenteert op het “Patients Included” evenement van Health 2.0 & HIMSS

Drimpy was op woensdag 16 oktober 2018 aanwezig bij het evenement “Patients Included” georganiseerd door Health 2.0 in samenwerking met HIMSS.

Het event begon zoals elk zorg event zou moeten beginnen, namelijk met wat de patiënt nodig heeft. Hier hebben verschillende patiënten ervaringen gedeeld over de rol van zorgprofessionals, dagelijkse beperkingen en waar zij binnen de zorg tegenaan lopen.

Vervolgens werden voorbeelden gegeven over hoe de overheid, maar ook de zorg en het bedrijfsleven zich inzetten om de zorg voor deze mensen te verbeteren. Na de verschillende presentaties begonnen de workshops, waarbij de patiënten een centrale rol kregen om in kleine groepen dieper op eerder genoemde beperkingen in te gaan. In deze workshops werd duidelijk welke oplossingen de patiënten het hardst nodig hebben en vooral hoe de zorg samen met, in plaats van voor de patiënt gecreëerd worden.

Arnold Breukhoven van Drimpy was gevraagd om het evenement af te sluiten als laatste spreker. Arnold is met zijn presentatie ingegaan op welke voordelen ontstaan wanneer de patient alle gegevens op één plek heeft en dat de patiënt hierdoor niet constant zijn verhaal opnieuw hoeft te vertellen.

[drimpy_custom_gallery source=”media: 4476, 4479, 4463 ” limit=”3″ link=”lightbox” title=”never”]