Home » Nieuws & Blog » Review van het Europes AAL project ManyMe

Review van het Europes AAL project ManyMe

Het Many-Me project heeft als doel het welzijn van dementerende mensen te verbeteren en wil daarnaast helpen bij het oplossen van fysieke-, psychologische- en financiële problemen. Problemen die verband houden met progressieve intellectuele achteruitgang, een kenmerkend symptoom voor dementie.

Many-Me bouwt een sociaal interactief zorgsysteem door ICT ondersteunde technieken en gebruikersvriendelijke voorzieningen om mensen met dementie, zorgverleners en mantelzorgers te ondersteunen. Dit project heeft twee sterke punten: De focus op het gehele netwerk, dus klanten en hun formele en informele netwerk en de co-creatie van vier technische bedrijven en vier eindgebruiker organisaties (zorginstellingen die met cliënten werken). Drimpy is coördinator van dit AAL project.

Op 20 september heeft Many-Me een “mid-term review” doorlopen. Deze review heeft als doel om te tonen wat de behaalde resultaten zijn halverwege het project. Voorbereiding van de review is in twee dagen opgedeeld. Eerst hebben alle technische partners de functionaliteiten getest en opgezet. De tweede dag kwamen alle partners samen om de presentaties op elkaar af te stemmen en verbeteringen door te voeren. Tot slot is de gehele presentatie voorgedragen aan de AAL reviewers. De reviewers waren na afloop positief over de presentatie, dit betekent dat Many-Me nog anderhalf jaar doorgaat in deze huidige vorm.

Meer info:
http://many-me.eu/

Consortium partners
– Drimpy, Nederland
– Compexin S.A., Roemenië
– Ekkotek, Cyprus
– Universiteit van Genève, Zwitserland
– terzStiftung, Zwitserland
– EURAG, Oostenrijk
– MOB, Nederland
– Materia Group, Cyprus
– ASM Poland, Polen

[drimpy_custom_gallery source=”media: 4484, 4481, 4482″ limit=”3″ link=”lightbox” title=”never”]