Home » Nieuws & Blog » Drimpy presenteert koppeling bij ZKN bijeenkomst

Drimpy presenteert koppeling bij ZKN bijeenkomst

Drimpy heeft woensdag 12 september hun koppeling gepresenteerd bij de ZKN bijeenkomst in Zoetermeer. Tijdens deze ZKN bijeenkomst waren verschillende klinieken/—zelfstandige behandelcentra (ZBC) die meer over gegevens uitwisseling willen weten om keuze te maken mbt de VIPP subsidies.

De ZKN bijeenkomst is georganiseerd samen met de EPD leverancier DIXIS voor de verschillende klinieken en stond in het kader van de VIPP subsidie. De VIPP subsidie is bedoeld voor verschillende zorgpraktijken om de patiënt en professional beter informatie uit te laten wisselen via een PGO zoals Drimpy dat bij uitstek is, zodat de patiënt meer regie en inzicht krijgt in zijn eigen zorg.

De presentatie is gegeven door Arnold Breukhoven – Founder van Drimpy en heeft laten zien wat de mogelijkheden zijn voor zowel de patiënt als professional en hoe dit voordelig is voor de ZBC’s. In deze presentatie heeft Drimpy een succesvolle koppeling laten zien tussen het EPD DiSy en Drimpy. Hierbij werden medicatiegegevens live opgevraagd van het EPD systeem DiSy vanuit de PGO van Drimpy.

De ZBC’s zijn tijdens deze bijeenkomst samen gekomen om een keuze te maken welke ICT leverancier een bijdrage kan leveren aan het VIPP traject. Iedere leverancier heeft een presentatie gegeven over wat ze doen en hoe dit de ZBC kan steunen bij het VIPP traject.

Drimpy is voor alle ZBC’s interessant en heeft tot eind december een speciale aanbieding voor alle klanten van Dixis. Daarnaast wenst Drimpy alle ZBC’s geluk en heeft tijdens de ZKN bijeenkomst al het nodige geluk uit kunnen delen. Wilt u meer weten over onze koppeling met Dixis, schroom niet om ons vragen te stellen via de “support” knop op de website.

[drimpy_custom_gallery source=”media: 4488, 4487, 4489 ” limit=”3″ link=”lightbox” title=”never”]