Home » Nieuws & Blog » Drimpy finalist van Sprout Monuta eHealth Challenge 2017

Drimpy finalist van Sprout Monuta eHealth Challenge 2017

Drimpy is als innovatief, snelgroeiend bedrijf in de eHealth doorgedrongen tot de finale van de Sprout Monuta eHealth Challenge 2017 en maakt daarmee kans op groeigeld en marktversnelling.

Hoe zorgen we in een vergrijzende maatschappij dat we in de zorg blijven innoveren? Sprout en Monuta geloven dat ondernemers een serieus verschil kunnen maken en willen innovatie blijven stimuleren.

Monuta werkt samen met ambitieuze ondernemers die het leven van oudere mensen verrijken en mantelzorgers ontzorgen. Daarvoor zijn we op zoek naar goede, innovatieve startups en scale-ups met een duurzaam verdienmodel. Monuta ondersteunt deze bedrijven met kapitaal, kennis en netwerk.

eHealth Challenge 2017Denk bijvoorbeeld aan een app voor mantelzorgers, een nieuw concept voor een verzorgingstehuis, een handige domotica-oplossing of een robot die ouderen helpt langer thuis te wonen. De Sprout Monuta eHealth Challenge is ontworpen om dergelijke visies werkelijkheid te laten worden. Uit de aanmeldingen maakt een jury van ondernemers en zorgprofessionals een selectie van bedrijven die deze hulp op dit moment het beste kunnen gebruiken om een zo’n groot mogelijke impact te maken.

Drimpy is al heel trots om tot de finalisten te behoren, maar deze challenge is nog niet voorbij en onze eindsprint zal onnavolgbaar moeten zijn 😀