Home » Nieuws & Blog » Gezondheid op de agenda van het Seniorencafé in Voorschoten

Gezondheid op de agenda van het Seniorencafé in Voorschoten

Drimpy was woensdagochtend 27 juni 2018 met een presentatie aanwezig tijdens het Seniorencafé in het Activiteitencentrum Alettahof in Voorschoten. Gezondheid gaat meer een rol spelen bij het ouder worden en het aantal artsbezoeken neemt toe. In een Persoonlijke Gezondheidsomgeving komt alles samen en ontstaan er meer communicatiemogelijkheden met je zorgverleners.

Op woensdagochtend 27 juni 2018 waren we uitgenodigd om een presentatie te geven tijdens het Seniorencafé in het activiteitencentrum Alettahof. We waren door medewerker Ben Arendsen op een enthousiasmerende manier aangekondigd, waardoor er een hoge opkomst was van senioren. Een goed gevulde zaal met mensen die tijdens de presentatie kritische vragen stelden en na afloop positieve reacties lieten horen.

Tijdens de presentatie hebben wij onder andere uitgelegd dat er anno 2018 meer communicatiemogelijkheden ontstaan tussen jou en je zorgverlener(s). Gezondheid en de communicatie over gezondheid met bijvoorbeeld mantelzorgers en artsen gaat meer een rol spelen bij het ouder worden. Hierdoor is het overzicht over je gezondheid vaak verspreid over verschillende zorgprofessionals. Met Drimpy komt alles samen en heb je zelf het beheer over al jouw eigen gegevens, daarnaast kan je ze ook nog eens delen met wie jij wilt.

Voor veel aanwezigen van het Seniorencafé was de informatie over een Persoonlijke Gezondheidsomgeving nieuw. Wij hopen dan ook in de toekomst meer senioren te mogen ontmoeten. Wij vonden ons bezoek aan Alettahof zeer waardevol en willen de medewerkers hartelijk bedanken voor hun warme ontvangst.

Wilt u ook meer weten over Drimpy, of een bijeenkomst? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. Ook komen wij graag langs om meer uitleg te geven over de mogelijkheden.

[drimpy_custom_gallery source=”media: 3842,3841″ limit=”2″ link=”lightbox” title=”never”]