Home » Nieuws & Blog » Drimpy aanwezig op de ICT & Health World Conference 2018

Drimpy aanwezig op de ICT & Health World Conference 2018

Tijdens de ICT & Health World Conference 2018 werd er gesproken over ontwikkelingen in de digitale zorg, de laatste medische innovaties en je eigen medische gegevens beheren. Drimpy kan natuurlijk niet ontbreken op zo’n dag waar voor vele honderden deelnemers de implementatie van innovatieve zorg centraal stond.

Met een groot team waren wij vorige week dan ook aanwezig op HET congres over innovatie en technologie in de zorg: de ICT & HEALTH World Conference in Den Haag.

Na de wervelende opening door Erik Gerritsen, Secretaris-Generaal van het ministerie van VWS en voorzitster Lea Bouwmeester spraken wij op de innovatiemarkt veel zorgverleners die erg welwillend staan tegenover PGO’s zoals Drimpy. Deze mooie geluiden geven weer extra inspiratie om samen verder te bouwen aan ehealth-toepassingen waarmee patiënten zelf meer regie kunnen nemen over hun gezondheid en hopelijk ook meer geluk ervaren. We willen graag ICT & Health nogmaals bedanken voor de organisatie en met deze sfeerimpressie delen we graag met jullie hoe het was.