Home » Nieuws & Blog » Nieuwe versie Drimpy online

Nieuwe versie Drimpy online

Misschien was het u al opgevallen: de nieuwe versie van ons sociaal medisch platform is online. Niet alleen de vormgeving is verbeterd, maar ook vele functionaliteiten, het vinden van vrienden en medici in uw Drimpy netwerk en de talen Spaans en Engels zijn toegevoegd.

Verbeterde functionaliteiten
Om u als gebruiker van Drimpy het nog makkelijker te maken, hebben we onder anderen de volgende functionaliteiten verbeterd:

 

  • Waarborg en garantie van uw privacy, met visueel o.a. toevoeging bijnaam;
  • Versimpeling van het registratie proces voor nieuwe gebruikers;
  • Uw profiel is vereenvoudigd en instellingen zijn uitgebreid;
  • Uw medisch dossier evenals uw dagboek, inclusief verbeterde printfunctionaliteit;
  • Uw prikbord en netwerkupdates, inclusief verbeterde filter mogelijkheden;

Vindbaarheid netwerk
In onze nieuwe site kunt u nog sneller en makkelijker mensen vinden in uw privé en medisch netwerk. U kunt lotgenoten en zorgverleners vinden door simpel weg te zoeken in “ik zoek hulp/informatie over”. Daarnaast kunt u ook zelf nuttige informatie geven aan mensen in het Drimpy netwerk. U kunt dit aangeven bij “ik geef hulp/informatie over”. Zo leren en helpen we elkaar om nog beter met onze gezondheid om te gaan.
Ook het beheer van uw Drimpy netwerk is verbeterd. Er is een duidelijkere scheiding gemaakt in uw privé en medisch netwerk, waardoor uw netwerk overzichtelijker is geworden en u eenvoudiger andere leden kunt vinden.

Meertaligheid
De talen Spaans en Engels zijn toegevoegd. Dit biedt enorme extra mogelijkheden voor u op het Drimpy platform. U kunt contacten leggen met buitenlandse lotgenoten en medici, waardoor uw gezondheidscommunity nog groter wordt. Mensen willen graag hun lichaam gezond houden en het delen van kennis daarover is grensoverschrijdend.

Help mee
Hopelijk bent u erg tevreden met deze verbeterpunten, maar het kan natuurlijk altijd beter. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar uw gebruikerservaring.  Heeft u tips, verbeterpunten of wensen? Gebruik ons contactformulier of mail ons en help mee om Drimpy nog beter te maken. Wij zullen u daar erg dankbaar voor zijn. Alle opmerkingen worden verzameld en mee genomen in onze volgende versie.