Home » Nieuws & Blog » Drimpy wint ‘Dragons Den’ op WCN Congres
Drimpy wint pitch Dragons Den op WCN congres 2019

Drimpy wint ‘Dragons Den’ op WCN Congres

Drimpy was 28 november 2019 op uitnodiging van het WCN aanwezig bij het WCN Congres 2019 in het Mövenpick hotel te Amsterdam. Een van de onderdelen van het congres was de zogenaamde ‘Dragons Den’, waar Arnold Breukhoven Drimpy heeft gepitcht voor honderden cardiologen en onderzoekers. Vol trots heeft Drimpy gewonnen en de bokaal weten te bemachtigen.

Zoals bekend bij ‘Dragons Den’, is het de bedoeling om innovatieve ideeën een podium te geven. Hiervoor zijn drie kandidaten aangesteld, die allen een pitch zullen houden. Deze pitch wordt vervolgens besproken met drie cardiologen, die hun wetenschappelijke sporen ruimschoots hebben verdiend, de zogenaamde ‘Dragons’.

In tegenstelling tot het bekende Tv-programma ‘Dragons’ Den’ valt er geen geld te verdelen, maar de kandidaten krijgen de kans hun idee te presenteren aan een zaal vol kennis en uitgebreid netwerk. Het onderdeel is serieus bedoeld, maar de sfeer is wel luchtig en ontspannen.

De presentatie van de Dragons Den is in handen van Hans Kragten.

De drie kandidaten:

  • Ivo Henkens, Cardioloog Bravis Ziekenhuis
  • Eelko Ronner, Cardioloog Reinier de Graaf ziekenhuis
  • Arnold Breukhoven, Chief Drimpy & Founder

De drie Dragons:

  • Marco Alings, Amphia Breda
  • Prof. Ron Peters, Amsterdam UMC
  • Jan Hein Cornel, Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar
Drimpy wint pitch Dragons Den op WCN congres 2019
Drimpy wint de bokaal met pitch bij de Dragons Den tijdens WCN congres 2019

Bekijk hier de foto’s.
[drimpy_custom_gallery source=”media: 25435,25436,25437,25438,25439,24752″ limit=”6″ link=”lightbox” target=”blank” title=”never”]