Home » Nieuws & Blog » Drimpy aanwezig bij Rotterdam eHealth Academy

Drimpy aanwezig bij Rotterdam eHealth Academy

Donderdag 22 augustus is Drimpy aanwezig bij de eerste dag van de Rotterdam eHealth academy. Het evenement zal plaatsvinden in de Havenue te Rotterdam. Tijdens de start van de Rotterdam eHealth academy zal worden ingegaan op mogelijkheden van verschillende innovaties binnen de zorg.

De Rotterdam eHealth academy: Summerschool is opgezet om Rotterdamse burgers, ambtenaren en professionals in de zorg voor te lichten over innoveren met eHealth in de praktijk. Voorlichtingen worden gegeven aan de professionals om kennis bij te brengen over innovaties met eHealth, implementaties en digitale vaardigheden. Rotterdam wordt door dit initiatief 100 eHealth experts rijker en zorgt ervoor dat nieuwe eHealth initiatieven bekend worden onder de eHealth experts.

Drimpy is uitgenodigd om een bijdrage te leveren voor de innovatie carrousel. Verschillende eHealth innovaties spreken over wat zij leveren en welke voordelen dit brengt voor de huidige zorg. Drimpy zal pitchen over hun Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) en hoe een PGO voordeel met zich kan meebrengen voor zowel de professional in zorg als reguliere burger.

Het is natuurlijk fantastisch dat Drimpy een bijdrage mag leveren binnen de Rotterdamse Zorg. Met name over hoe een PGO een bijdrage kan leveren voor gemakkelijkere data-uitwisseling en het gemak in gebruik voor de patiënt.

De Rotterdam eHealth academy wordt mede mogelijk gemaakt door: De gemeente Rotterdam, de Rotterdamse Zorg, Bureau Zorginnovatie, de Rotterdam eHealth Agenda en Life Sciences & Health 010.