Home » Nieuws & Blog » VIPP 5 module 1 met Drimpy is 100% succes
VIPP Versnellingsprogramma Informatie uitwisseling Patient en Professional - VIPP5 module 1, 2 & 3

VIPP 5 module 1 met Drimpy is 100% succes

Drimpy heeft tastbare ervaring met de verschillende bestaande VIPP-subsidie trajecten voor zorgaanbieders. Wij zijn daarin telkens voor elke zorgaanbieder die wij hebben ondersteund succesvol gebleken. Zo hebben wij recent ook 100% succes gerealiseerd voor meerdere zorgaanbieders bij het behalen van de VIPP 5 module 1 versnelde route.

Onze ondersteuning bestond uit het leveren van onze DienstVerlener ZorgAanbieder (DVZA) en het beschikbaar stellen van onze Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO). Daarnaast hebben wij deze zorgaanbieders succesvol begeleid via onze bewezen methodiek en VIPP 5 draaiboek. In alle benodigdheden is voorzien en met onze methodiek gaan we stap voor stap naar succes. Daarom kiezen steeds meer zorgaanbieders zoals ziekenhuizen, (ZBC) klinieken en audiologische centra voor VIPP 5 met Drimpy.

Alleen echte koplopers deden aan de VIPP 5 module 1 versnelde route mee

Er waren in Nederland slechts 6 ZBC klinieken (Zelfstandig BehandelCentrum) die de VIPP 5 module 1 versnelde route aandurfden. Van deze 6 klinieken waren er zelfs 4 klinieken die voor Drimpy hadden gekozen. Één daarvan maakte gebruik van onze Drimpy PGO, namelijk CIR Revalidatie. Maar de 3 andere klinieken maakten gebruik van zowel onze Drimpy PGO alsmede onze Drimpy DVZA. Dit waren DermaZuid, Women’s Healthcare Center en Dr. Wikler klinieken (Stichting Dermaclinic Buitenveldert). Gedurende dit VIPP5 module 1 versnelde route traject, hebben wij deze 3 klinieken van A tot Z begeleid om met succes aan alle voorwaarden te voldoen.

De 3 klinieken die zowel de Drimpy DVZA en de Drimpy PGO gebruikten, maken gebruik van het EPD van de leverancier DiSy. Tussen Drimpy en DiSy is inmiddels een sterke partnerschap ontstaan. We hebben voor gezamenlijke klanten de Drimpy DVZA als een service (DaaS) geleverd en bij MedMij in combinatie met DiSy gekwalificeerd. Daarom konden deze koploper zorgaanbieders meteen van start gaan. Lees meer informatie over deze usecase met DiSy of bekijk de website van DiSy. Zo realiseren wij inmiddels ook voor andere EPD-leveranciers de DVZA functionaliteit als een service (Drimpy DaaS). Ook op zoek naar een goede DVZA leverancier? Of bent u een EPD-leverancier die een DVZA functionaliteit nodig heeft? Heeft u ondersteuning nodig bij het ontwikkelen en/of kwalificeren? Neem dan snel contact met ons op via de contactpagina of het onderstaande formulier, Drimpy helpt u aan het DVZA MedMij label.

“Er waren in Nederland slechts 6 ZBC klinieken (Zelfstandig BehandelCentrum) die de VIPP 5 module 1 versnelde route aandurfden. Van deze 6 klinieken waren er zelfs 4 klinieken die voor Drimpy hadden gekozen.

Wat is VIPP 5 module 1 en de versnelde route

VIPP - Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional. VIPP 5 is één van deze subsidie trajecten en bevat 3 modules. VIPP 5 module 1, 2 en 3, tevens bestaat er een versnelde route voor module 1.Het VIPP 5-traject bestaat uit 3 modules, waarvan module 1 zowel een versnelde route als een reguliere route bevat. De versnelde route wil zeggen dat de deadline significant veel eerder (31 mei 2021) is vastgesteld dan voor de reguliere route (31 september 2022). Dat is nogal wat en dan moet je als kliniek wel echt bij de koplopers horen.

Natuurlijk moet er de nodige documentatie door de zorgaanbieder worden opgesteld. Er zijn namelijk verschillende onderdelen waar een auditor de kliniek op controleert. Maar in de basis is voor VIPP5 per definitie de DVZA functionaliteit nodig. De DVZA moet voor VIPP 5 module 1 minimaal twee MedMij gegevensdiensten kunnen uitwisselen. Dit zijn de BasisGegevens Zorg (BgZ) en de Documenten (PDF/A), die door de PGO geraadpleegd moeten kunnen worden. Daarnaast moet er onder andere minimaal 5% van de patiëntenpopulatie (zorgconsument) actief gebruik hebben gemaakt van een PGO. Dit houdt voornamelijk in dat zij hun medische gegevens vanuit één of meerdere gegevensdiensten moeten hebben opgehaald via hun PGO zoals Drimpy PGO. Dit percentage moet ook nog eens gehaald worden binnen een periode van 30 dagen en voordat de deadline (31-05-2021) is verstreken.

“Alle 4 klinieken hebben hun VIPP 5 module 1 doelstellingen meer dan 100% succesvol gehaald. Er bestaat geen leverancier die ons dat op dit moment kan nadoen!”

~ Arnold Breukhoven (Directeur & Oprichter Drimpy)

VIPP 5 module 1 ondersteuning en begeleiding door Drimpy

Het wachten op de resultaten is voorbij, de positieve audit rapporten zijn binnen. Alle 4 klinieken hebben hun VIPP 5 module 1 doelstellingen meer dan 100% succesvol gehaald. Er bestaat geen enkele leverancier die ons dat op dit moment kan nadoen! Hier zijn we enorm trots op. Maar nog trotser zijn we op de koploper klinieken die de VIPP5 module 1 versnelde route met ons zijn aangegaan. Zij hebben ons als Drimpy vertrouwd dat wij hen met succes konden ondersteunen en begeleiden.

“Bij dit project hebben we eigenlijk nul komma nul problemen gehad. Het was een goede samenwerking en alles verliep zonder problemen. We zijn er heel tevreden over!”

~ Frank Ottenhof (Women’s Healthcare Center)

Wij willen hun hierbij dan ook bedanken voor het vertrouwen in ons en feliciteren hun met het behalen van de VIPP5 module 1. Deze koploper klinieken hebben de VIPP 5 module 1 eerder dan wie dan ook in Nederland met succes afgerond. Natuurlijk bieden wij deze ondersteuning en begeleiding ook aan andere zorgaanbieders. Lees hier meer over op de pagina VIPP 5 ondersteuning en begeleiding met 100% succes garantie, of vraag meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Koploper Klinieken VIPP 5 Module 1 Versnelde Route, DermaZuid, Women's Healthcare Center, Wikler Klinieken en CIR Revalidatie

Koplopers van Nederland, gefeliciteerd met dit succes

Aan de koploper klinieken DermaZuid, Women’s Healthcare Center, Dr. Wikler klinieken en CIR Revalidatie: Van harte gefeliciteerd met dit heuglijke feit! Het 100% succesvol behalen van VIPP 5 module 1 versnelde route is echt een fantastische mijlpaal!

Wij zijn enorm trots dat wij succesvol en naar tevredenheid aan jullie zeide hebben mogen en kunnen staan. Jullie hebben als koplopers het voorbeeld gesteld aan heel Nederland en dat is absoluut een dik applaus waard 👏

Wist je dat?

Drimpy levert een DVZA met het MedMij label

“Simpel gezegd kan je een PGO zien als de stekker die de elektriciteit opvraagt om iets te laten functioneren
en kan je een DVZA zien als de contactdoos die de elektriciteit doorstuurt vanuit het bronsysteem.”

De DVZA als een service (Drimpy DaaS) is verkrijgbaar voor Zorgaanbieders, EPD-leveranciers en Regio’s.

Vraag meer informatie aan over de Drimpy DVZA en/of VIPP 5 begeleiding met 100% succes garantie

Informatie DVZA & VIPP5 Aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.