Home » Nieuws & Blog » Maarten Camps en Erik Gerritsen vinden Drimpy voorbeeld van de markt

Maarten Camps en Erik Gerritsen vinden Drimpy voorbeeld van de markt

Tijdens de opening van de WeeKonnect spraken Erik Gerritsen Secretaris-Generaal van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Maarten Camps, SG van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat enthousiast over Drimpy en veilig en betrouwbaar gegevens uitwisselen.

Maarten Camps en Erik Gerritsen presenteren Drimpy als voorbeeld van de markt tijdens opening WeeKonnecty (veilig en betrouwbaar gegevens uitwisselen)
klik op de foto voor grotere versie

De Weekonnect is een event voor iedereen die staat voor de uitdaging van veilig en betrouwbaar gegevens uitwisselen in de zorg. Inspirerende workshops, lezingen van (internationale) sprekers en kennissessies om inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen, best practices en handvatten om direct mee te starten.

Dankzij digitale zorg krijgen mensen meer regie over hun eigen gezondheid en kunnen zorgprofessionals de beste zorg leveren op de juiste plek, op het juiste moment. Digitale zorg komt pas echt tot bloei als we in staat zijn om veilig en betrouwbaar gegevens uit te wisselen.

Drimpy gepresenteerd als voorbeeld van de markt

Maarten Camps onderstreepte het belang van open standaarden en het betrekken van veel stakeholders waaronder bedrijfsleven. Hij legde uit dat er veel initiatieven bezig zijn, maar dat er één bedrijf is – genaamd Drimpy – dat er bovenuit springt. De heer Gerritsen noemde ons voorbeeld van de markt.

Het moge duidelijk zijn dat we hier best trots op zijn!