Home » Nieuws & Blog » VIPP 5 met Drimpy, ook gekozen door steeds meer ziekenhuizen
VIPP5 Doel en Modules

VIPP 5 met Drimpy, ook gekozen door steeds meer ziekenhuizen

Met gepaste trots kunnen wij melden dat steeds meer zorgaanbieders ons weten te vinden. Ook steeds meer ziekenhuizen werken samen met Drimpy aan VIPP 5. Zij kiezen ervoor om met ons bijvoorbeeld een ketentest op te starten en daarmee het VIPP5-traject in te gaan. Onze bewezen methodiek voor ondersteuning en begeleiding bij het behalen van de VIPP 5 doelstellingen wordt positief ontvangen. Er is duidelijk een stijgende trend merkbaar bij ziekenhuizen om het VIPP5-traject in te gaan plannen. Drimpy heeft met Chipsoft een eigen test-straat ingericht voor ziekenhuizen.

Stijgende trend merkbaar bij ziekenhuizen om VIPP 5 te gaan voorbereiden

De VIPP 5 ondersteuning en begeleiding door Drimpy met 100% succes garantie wordt steeds meer gekozen. Op dit moment is er duidelijk een stijgende trend merkbaar bij ziekenhuizen om VIPP 5 in te gaan plannen. Dat is ook heel verstandig om de deadline van 30 september 2022 te behalen. Ook de EPD-leverancier van de ziekenhuizen moet er namelijk klaar voor zijn. Voor vele ziekenhuizen is dat natuurlijk Chipsoft en wij hebben met hun zelfs een eigen test-straat ingericht voor ziekenhuizen.

Chipsoft is op dit moment druk bezig de systemen van de ziekenhuizen die klant bij hun zijn te updaten. Het Chipsoft HIX systeem is via het portaal Zorgplatform uitgebreid met de DVZA-functionaliteiten. Hiermee hebben ze het MedMij label gehaald voor de Basis Gegevens Zorg (BgZ) en de PDF/A (documenten, diagnoses en verslagen) gegevensdiensten. Deze 2 gegevensdiensten zijn nodig om aan de VIPP5 voorwaarden te kunnen voldoen, zoals het uitwisselen van gegevens met een PGO.

VIPP 5 met Drimpy. Onze begeleiding is verkrijgbaar in specifieke pakketten voor de verschillende fases. Een 100% succes garantie kan contractueel worden vastgelegd.

Drimpy staat klaar om ook ziekenhuizen bij te staan met kennis, kunde en ervaring

Steeds meer ziekenhuizen werken samen met Drimpy aan VIPP 5. Wij hebben inmiddels al succesvol ervaring met het VIPP 5 traject. Onze methodiek gebaseerd op tastbare usecases heeft zich daarmee al bewezen. Het draaiboek kunnen wij namelijk voor elk type zorgaanbieder op maat maken. Daarnaast heeft het Drimpy team voldoende capaciteit om de vele ziekenhuizen en hun projectteams te ondersteunen. De implementatie van VIPP5, beginnende met module 1 kan daarom met een gerust hart samen met ons worden opgestart.

Sinds november 2021 wordt er door steeds meer ziekenhuizen contact met ons opgenomen. We zijn enorm trots op dat vertrouwen en roepen alle andere ziekenhuizen op om ook snel contact met ons op te nemen. We vertellen graag meer over onze 100% succes garantie voor VIPP 5 en zijn u graag van dienst.

Vraag meer informatie aan over VIPP 5 met Drimpy en onze begeleiding met 100% succes garantie

Informatie DVZA & VIPP5 Aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.