Home » Nieuws & Blog » Drimpy wordt door Japan gezien als wereldwijd voorbeeld PGO

Drimpy wordt door Japan gezien als wereldwijd voorbeeld PGO

Woensdag 5 februari heeft de Japanse afvaardiging Drimpy uitgenodigd om in gesprek te gaan over de ontwikkeling van een Persoonlijke Gezondheidsomgeving. Drimpy wordt door Japan gezien als wereldwijd voorbeeld PGO (PHR in het engels). Wij zijn vereerd om te laten zien waar we mee bezig zijn en hoe we Japan verder kunnen helpen met het stimuleren van eigen regie over gezondheidsdata voor zorg consumenten. Dank aan de Cincero IT voor de gastvrijheid.

De Japanse afvaardiging bestond uit het Japanse ministerie van Gezondheid, Arbeid en Welzijn en de Nomura Research Institute. Drimpy heeft belangstelling gekregen van deze partijen om uitleg te geven over verschillende onderwerpen waaronder; de methode om toestemming te vragen, de standaardisering van gezondheidsdata, het beleid om data extern aan te leveren, het bedrijf Drimpy, PGO’s in het algemeen, het MedMij label en hoe de huidige marktwerking met betrekking tot PGO’s in elkaar zit.

Tijdens de bijeenkomst heeft Arnold Breukhoven een presentatie gegeven over de voorgaande onderwerpen. In de presentatie heeft Arnold uitgelegd hoe Drimpy bijdraagt aan een betere informatie uitwisseling tussen patiënt en zorgverlener en hoe Drimpy de patiënt de mogelijkheid geeft om regie te voeren over hun eigen gezondheid.

Bekijk hier de foto’s.
[drimpy_custom_gallery source=”media: 31434, 31436, 31435″ limit=”6″ link=”lightbox” target=”blank” title=”never”]