Home » Nieuws & Blog » Beeldbellen met klinieken nu mogelijk binnen uw eigen PGO

Beeldbellen met klinieken nu mogelijk binnen uw eigen PGO

Drimpy komt met een nieuwe een digitale oplossing, waardoor zorgverleners kunnen beeldbellen door ze te voorzien van digitale spreekkamers.

Het is nu mogelijk bij Drimpy dat u digitaal contact heeft met uw zorgverlener. Drimpy biedt de mogelijkheid om via uw computer, tablet of mobiele telefoon te beeldbellen in een digitale spreekkamer met uw zorgverlener. Zorgverleners kunnen nu beeldbellen met de patiënten. De zorgverleners maken gebruik van de afspraken in hun agenda en kunnen via Drimpy de patiënt uitnodigen.

De patiënt ontvangt een notificatie over wanneer zijn digitale spreekkamer beschikbaar is en hoe deelgenomen kan worden aan deze beeldbelafspraak. De beeldbelfunctionaliteit werkt eenvoudig en veilig. Dit omdat de beeldbelfunctionaliteit werkt via een app, computerprogramma en de internetbrowser. Toegang geven tot microfoon en camera is een vereiste om elkaar te zien en horen.

De beeldbelfunctionaliteit in het Drimpy PGO biedt de gebruiker de mogelijkheid om digitaal uw zorgverlener te spreken, zodat u ook van afstand met uw kliniek in contact kunt komen. Vanwege Corona is de eerste 2 maanden de beeldbelfunctionaliteit gratis. Neem contact met ons op voor meer informatie.