In de week van 20 maart 2019 heeft Drimpy op de Zorg&ICT beurs in Utrecht het certificaat van NEN7510 en ISO27001 behaald. Drimpy bedankt Brand Compliance voor de uitreiking, inzet en harde werk van de auditoren die ons op scherp hebben gezet over de informatiebeveiliging van ons PGO.

De ISO27001 en NEN7510 zijn normen met beheersmaatregelen hoe een bedrijf in de zorg omgaat met privacy gevoelige data. Beide certificaten laten zien dat Drimpy voldoet aan de beheersmaatregelen, integriteit en vertrouwelijkheid die gepaard gaan met de omgang van jouw data. Dit betekent dat onze gebruikers een veilige en vertrouwde persoonlijke gezondheidsomgeving kunnen gebruiken om hun data op te slaan maar ook om te delen met hun zorgverleners.

Daarnaast zijn de certificaten van belang voor het MedMij afsprakenstelsel. Zoals bekend doorloopt Drimpy deze MedMij-afspraken en zijn beide certificaten een vereiste om het MedMij-label te verkrijgen.

Drimpy staat garant voor een Persoonlijke Gezondheidsomgeving waarin jij gebruik kunt maken van jouw PGO, om vervolgens data te beheren, delen en regie te nemen over je eigen gezondheid met een veilige en vertrouwde informatie-uitwisseling.

©2021 Drimpy

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account