Home » Nieuws & Blog » MedMij label ontvangen, hoe nu verder?

MedMij label ontvangen, hoe nu verder?

Op 16 april 2019 heeft Drimpy als eerste PGO het officiële MedMij label ontvangen uit de handen van Minister Bruins (Medische Zorg).

Drimpy is erg blij met deze status en dankt haar gebruikers voor hun vertrouwen en de feedback. Zoals vele al eerder hebben kunnen lezen heeft Drimpy afgelopen maanden hard gewerkt om alles rondom het MedMij label binnen te halen. Om de privacy te borgen heeft Drimpy de NEN7510 en ISO27001 behaald, AVG intern geïmplementeerd en BGZ-kwalificatie en acceptatie behaald.

In de afgelopen weken is ons gevraagd nog niks naar productie te brengen. Nu het MedMij label ontvangen is kunnen we de releases gaan opstarten. Dit betekent dat in de komende periode de overgang en roadmap naar productie in gang gezet zal worden.

Alle onderdelen volgen een uitgebreid test-protocol voor dat ze aan productie worden toegevoegd. Mocht je nu als gebruiker toch iets tegen komen wat nog niet goed of fijn loopt? Schroom niet en neem contact op met één van onze supportmedewerkers. Op deze manier kunnen we met ons allen werken naar verbetering van het platform.

We zijn erg blij met alle steun en hulp tot nu toe, we kijken er dan ook erg naar uit om (eindelijk) naar automatische medische gegevensuitwisseling te komen.

Onze premium members zitten er nu al warmpjes bij, maar ook zij zullen in de komende tijd de nodige veranderingen gaan merken. Om onze premium members te bedanken krijgt elke premium member 6 maanden premium cadeau bij onze volgende release.

Heb je vragen?
Neem vooral contact met ons op via deze link of gebruik de knop “support” op de website, er zal altijd zo snel mogelijk een medewerker contact opnemen.